≫ 

TEO VIDEO MOĆNOG KARIJA: Plej Voriorsa dao 45 poena za 3/4, šampion ponizio desetkovane Kliperse (VIDEO)

Srpski košarkaš sa klupe gledao moć lidera šampiona

  • 0

Nije bilo ni zrnce dileme u duelu Los Anđeles Klipersa i Golden Stejt Voriorsa, šampionska postava poigrala se sa ekipom Doka Riversa i ubedljivo je savladala rezultatom 121:105.

Monstruoznu partiju imao je prvi šuter gostiju Stef Kari koji je desetkovanim Klipersima isporučio 45 poena, uz osam trojki iz 16 pokušaja, i šest skokova!

>>> Horor povreda Grifina: Teodosić gledao onesvešćenog saigrača (VIDEO) (FOTO)

Nezaustavljiv je bio Kari, već u prvoj četvrtini zatrpao je koš domaćeg tima sa 17 poena, do poluvremena je ubacio 32, a da mu je Ker dopustio da odigra i poslednju donicu ko zna dokle bi "sipao" neverovatni plej Voriorsa.

Za tako nešto nije bilo nikakve potrebe, jer su gosti pred kraj treće deonice imali 30 razlike, pa su oba trenera na teren u poslednjih 12 minuta izveli druge postave, doduše Rivers je na nešto tako bio primoran od starta zbog velikog broja povređenih nosilaca igre (Galinari, Teodosić, Beverli, Rivers), pa je sav teret pao na Grifina, Lua Vilijamsa i Džordana.

>>> Ništa od duela Kari-Teodosić, ali to nije jedina loša vest za Srbina

Međutim, Klipersima se dogodio novi peh već u prvoj četvrtini kada je Mekgi laktom zakačio Grifina, a ovaj, posle nekoliko minuta polusvesnog stanja, morao napolje.

Tek posle odlaska Grifina u svlačionicu nastupio je sumrak za Kliperse. Gosti su bili neumoljivi, tačnije Kari je nastavio da teroriše odbranu tima iz Los Anđelesa dalekometnom paljbom, sve dok nije došlo vreme da izađe iz igre i prepusti mesto rezervistima.

Do kraja meča, Klipersi su uspeli koliko-toliko da ublaže poraz.

Teodosić je debakl svog tima ispratio sa klupe odakle nije ulazio zbog povrede stopala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA