I Teodosić je zinuo od oduševljenja: Vilijams dao 50, Durent u istoriji, Klipersi nokautirali šampione (VIDEO) (FOTO)

Gosti, mimo očekivanja, slavili na terenu šampiona uz nestvarnu partiju šutera gostiju

  • 0

Los Anđeles Klipersi pobedili su Golden Stejt u gostima prvi put posle tri godine i 12 vezanih poraza od aktuelnog šampiona u tom periodu, i bili su ubedljivi u velikoj večeri Lua Vilijamsa - 125:106.

Fenomelani šuter gostiju meč je završio sa 50 poena, što mu je rekord karijere, uz osam ubačenih trojki i bez promašaja sa linije penala iz deset pokušaja!

>>> Jokić nije mogao da pogodi "more iz čamca", blamaža Denvera (VIDEO)

Nestvarno izdanje Vilijams je garnirao sa neverovatnih 27 poena samo u trećoj deonici u kojoj su Klipersi stekli ključnu razliku i do kraja je uvećali, i tako se revanširali Voriorsima za nedavni poraz u Los Anđelesu.

Važno je napomenuti da je tim Stiva Kera bio bez pomoći udarnog tandema iz spoljne linije Stefa Karija (lakša povreda) i Kleja Tompsona (odmarao ga), pa je Kevin Durent bio glavna napadačka opcija, zapravo i jedina, jer je gotovo sam pružao otpor i sa 40 poena bio daleko najbolji pojedinac u redovima poraženog sastava.

Bio je ovo istorijski meč i za njega, jer je postao drugi najmlađi igrač u istoriji lige koji je prebacio brojku od 20.000 poena.

Jedini koji je do tog broja stigao pre njega je Lebron Džejms.

Ovacijama je pozdravljen Durent za svoje postignuće, ali je i on ostao u senci genijalnog Vilijamsa i njegove partije karijere koju je zapečatio trojkom sa devet metara u poslednjem napadu Klipersa na utakmici, na opšte oduševljenje klupe Klipersa na kojoj je bio i vidno očarani Miloš Teodosić.

Srbin je i dalje "van stroja", očekuje se da se u nekoj od narednih utakmica vrati na teren i pomogne desetkovanoj ekipi da krene u presudne borbe za plej-of.

Foto: Tanjug/Ap

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA