Vratite se na ulicu i batalite igrice! Ta borba za dominaciju u kraju je najzdravija! Novica podelio zlatne savete navijačima Partizana (VIDEO)

Navijači crno belih imali priliku da se druže sa kapitenom košarkaške sekcije, ali i da dobiju korisne savete od njega

  • 6

Borac, ratnik, košarkaš sa velikim srcem i uvek u službi Partizana. Kapiten crno belih Novica Veličković uvek je spreman da podeli savet, kako na terenu, tako i van njega. Imajući u vidu njegovo iskustvo i odnos prema grbu, nema sumnje da mlađi mogu štošta da nauče od njega.

Pripadnik jedne od poslednjih genaracija koja je odrastala "normalno" želi da se klinci vrate tamo gde sve počinje, na ulicu - na teren.

U Partizanovom šopu, Veličković se družio sa fanovima, delio autograme, ali i savete mlađim naraštajima. Oduševljeni mališani su našli po nešto za sebe iz asortimana, a kapiten Partizana zna šta je današnjim generacijama potrebno.

Foto: Vladimir Milovanović
Foto: Vladimir Milovanović

- Dosta više boravka na ulici, ali na ulici mislim na terenu. Da jednostavno batale te gluposti koje ih okupiraju u kući. To je u moje vreme krenulo, "Counter Strike" i ostalo, pa pola drugara izgubiš na igricama. Jednostavno, da se vrate ulici na taj neki način. Ulica jeste surova, kad dođeš na basket pa nema mesta, ali to odrastanje je najzdravije moguće i ta borba u samom kraju za dominaciju, mislim da će im pomoći ako žele da se bave košarkom - rekao je Veličković.

Među brojnim navijačima koji su posetili Partizanov šop bila su i dvojica mališana koji su objasnili koliko se voli klub. Jedan od njih je, uz dozvolu roditelja, sam došao iz Zemuna kako bi upoznao Veličkovića i kupio sebi nešto iz kolekcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Омер и Мустафа на терену јањичари на југу

    11. januar 2018 | 20:58

    Добар је овај Новица још кад би знао да игра кошарку далеко би догурао

  • Sale

    12. januar 2018 | 05:58

    Daj bre matori, mislim da nema potrebe da komentarises ovde nista. Mi Cigani gledamo Zvezdu. Gledaj bolje kako da ucestvujes i pomognes da Klub i tribina budu jos bolji. Idemo Delije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA