≫ 

Basket klasik: Može li Beograd na Svetog Jovana da napuni Pionir kad igraju dva šampiona Evrope?

Partizan dočekuje Cibonu u subotu od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić

  • 10

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je danas da sa mnogo optimizma očekuje duel 17. kola ABA lige protiv Cibone i da se nada pobedi koja će mnogo značiti u borbi za četvrto mesto i plasman u plej-of.

Utakmica se igra 20. januara na veliki hrišćanski praznik Svetog Jovana Krstitelja, pa je pitanje koliko će navijača doći da uživa u ovom spektaklu.

>>> I kada ne budeš prvi ti i kada se čuju zvižduci? Kad teško je, kad je loše i kada ti ne ide? Bodriću te samo uz besplatne ulaze!

- Naši dueli sa Cibonom su kroz istoriju uvek bili zanimljivi. Sudar dva bivša šampiona Evrope uvek pobuđuje posebnu pažnju. Pokušaćemo da nastavimo niz dobrih igrara i da što je bolje uklopimo dva nova pojačanja. Oni znaju da igraju košarku i ako im dopustimo da uvedu utakmicu u njihov ritam, imaćemo puno problema, ali sudeći po tome kako treniramo, verujem da imamo dobre šanse za trijumf - izjavio je Čanak za klupski sajt.

Bek Partizana Aleksandar Aranitović ističe da će ekipi mnogo značiti podrška sa tribina i ocenio da duel iz prvog dela sezone u Zagrebu neće imati mnogo uticaja na meč.

- Znamo šta nam je cilj i znamo da nas do njega vodi samo pobeda. I Cibona i mi smo dosta promenili sastav u odnosu na prvi duel, imamo nove trenere i igramo drugačije. Naše igre u poslednje vreme daju nam pravo da verujemo u trijumf, a nadam se da ćemo do njega doći uz podršku sa punih tribina".

Foto: Marko Todorović



(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда *(€$&®£©±¥[])¥¥

    19. januar 2018 | 18:08

    Све се то некад лане зваше. Сад су то обичне руине, на маргини озбиљне европске кошарке.

  • 1992.

    19. januar 2018 | 17:55

    Može li zvezda da bude prvak Evrope?

  • junacka crna gora

    19. januar 2018 | 16:36

    Samo jako crno belii

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA