Saletov Bajern kroz dramu do polufinala Kupa: Jović stavio tačku na meč, Luka Mitrović besan na sudije! (VIDEO)

Burno četvrtfinale u Nemačkoj

  • 1

Košarkaši Bajerna pobedili su Bamberg u četvrtfinalu nemačkog Kupa, i to sa 101:97 posle produžetka.

Bajern će igrati protiv Ulma u polufianlu, sa druge strane su Alba i Bajrojt, a duel za završnicu bio je adrenalinski i napet do samog kraja.

Slobodnim bacanjem Đedovića uz poene iz faula, Bajern je izborio produžetak, iako je pre toga važnu trojku za Bamberg ubacio Brejdon Hobs.

Od tog izjednačenja, Bamberg se nije oporavio, pa je u dodatnih pet minuta igre bavarski klub odneo prevagu, uz konačan rezultat preko stotke koji je postavio Stefan Jović sa linije penala, nakon defanzivnog skoka koji je izborio četiri sekunde pre kraja.

Jović je duel završio sa 10 poena i dve asistencije uz dva skoka, Reding je dominirao sa 24 poena, Mačvan je ubacio 12, Cirbes 10, dok je Heket bio lider Bamberga sa 21 poenom. Dejan Musli je imao petiri poena i skok uz dve asistencije za 14 minuta na parketu, a zbog povrede je odsustvovao Luka Mitrović, koji je bio revoltiran sudijskim odlukama u završnici meča, odnosno faulom koji je doneo ključno slobodno bacanje na kraju meča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA