≫ 

Poznate postave za istorijski NBA ol star meč: Lebron birao Durenta, Irvinga, Vestbruka... Kari ima slabiji tim!

Deluje da će Kralj Džejms imati mnogo jaču ekipu na papiru za duel u Los Anđelsu koji je na programu 18. februara, gde prvi put nećemo gledati tradicionalni duel Istoka i Zapada

  • 5

Izborom kapitena Lebrona Džejmsa i Stefona Karija sastavljene su ekipe za predstojeći Ol-star spektakl u Los Anđelesu.

Prvi put u istoriji Ol-stara neće biti klasičnog duela Istoka i Zapada, već su Džejms i Kari, sa najviše glasova navijača, birali igrače.

Interesantno je da je Džejms ubacio bivšeg saigrača Kajrija Irvinga, koji je baš zbog toga što je bio u njegovoj senci prešao u Boston letos, kao i Karijevog saigrača Kevina Durenta i čini se da je "na papiru" prilično jači u odnosu na drugu ekipu.

U Džejmsovom timu su: Kajri Irving (Boston), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Demarkus Kazins (Nju Orleans), Kevin Durent (Golden Stejt), Rasel Vestbruk (Oklahoma), Viktor Oladipo (Indijana), Kristaps Porzingis (Njujork), Džon Vol (Vašington), Kevin Lav (Klivlend), Lamarkus Oldridž (San Antonio) i Bredli Bil (Vašington).

Karijev tim čine: Džejms Harden (Hjuston), Demar Derozan (Toronto), Janis Adetokumbo (Milvoki), Džoel Embid (Filadelfija), Kajl Lauri (Toronto), Klej Tompson (Golden Stejt), Karl-Entoni Tauns (Minesota), Al Horford (Boston), Drejmond Grin (Golden Stejt), Džimi Batler (Minesota) i Demijan Lilard (Portland).

Ol-star meč zakazan je za 18. februar u Stejpls centru u Los Anđelesu.

VIDEO: Pogledajte kako je posle Bogdanovićevog promašenog šuta u zadnjim sekundama Sakramento došao do pobede

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaza

    26. januar 2018 | 11:21

    Porzingis i All Star hahahaha

  • Dimi

    26. januar 2018 | 12:18

    Nerealno sastavljeno... james i durent u istoj ekipi hahah

  • Miloje Bubanja

    26. januar 2018 | 11:30

    da je dzejms bez pornzingisa i bez irvinga, nebi imao sanse,ovako jesu jaci po imenima,ali u karijevom timu su bolji suteri, gledano na svim pozicijama, ima i u dzejmsovom timu dobrih sutera,, pogotovu dvojac iz nju orleansa kazins i dejvis dva najbolja visoka igraca u NBA ljudi imaju preko 25 poena i preko 15 skokova po utakmici, prosek.. to su mrcine od igraca, fantasticne atlete, sa dobrim sutem,e samo oni, irving i pornzingis mogu pomoci dzemjsu da pobedi,ali bice tesko.. jer su kod ovog i lilard i klej tompson kao i sam kari ,ali i entoni-tauns i drugi, po % najbolji suteri lige.. mislim da ce ovaj all starr biti all star trojki iz rezije karijevog tima i zakucavanje iz dzejmsovog tima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA