Cedevita kaska za Zvezdom: Zagrepčani "pali" u Tivoliju (VIDEO)

Roko Leni Ukić promašio šut za tri poena u poslednjem napada zagrebačkog tima

  • 0

Košarkaši ljubljanske Olimpije prekinuli su niz od sedam utakmica bez pobede savladavši na svom parketu ekipu Cedevite rezultatom 65:64 u 18. kolu ABA lige. Olimpija je šestim trijumfom u sezoni pobegla iz opasne zone, dok je zagrebački tim petim porazom još više umanjio šanse da u plej-of uđe sa drugog mesta.

Utakmica je rešena u poslednjim sekundama posle serije slobodnih bacanja na obe strane, Olimpija je stigla do pola koša prednosti, dok na drugoj strani Ukić nije realizovao šut za tri poena u poslednjem napadu gostiju.

Na kraju prve četvrtine, domaća ekipa je imala 10 poena prenosti, da bi na kraju poluvremena došla i do 15 poena viška. Međutim, treća deonica je u potpunosti pripala košarkašima Cedevite koji su taj period meča rešili u svoju korist rezultatom 20:9 i u poslednji kvartal ušli sa realnim šansama za dobar rezultat.

Neizvesna poslednja četvrtina donela je tesnu i važnu pobedu Olimpiji pred poslednja četiri kola regularnog dela ABA lige.

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe bili su Hrovat i Morgan sa po 12 poena, dok je Špan dodao 10. Na drugoj strani se istakao Musa sa 24 poena, a jedini dvocifren pored reprezentativca BiH bio je Čeri sa 13 poena.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA