≫ 

Sada si pao najniže, Lebron: Raspad Klivlenda uživo, Kralj od nove sramote jedva da je smogao snage da priča (VIDEO)

U Klivlendu sve puca po šavovima

  • 11

Lebron Džejms i Klivlend Kavalirsi u najbukvalnijem smislu te reči posramljeni su na svom terenu, još jednom ove sezone koja polako počinje da liči na košmar iz kojeg vicešampion ne može da se probudi.

>>> Jokićeva utakmica iz snova: Trojka za delirijum u hali i mat za šampiona! (VIDEO) (FOTO)

Hjuston je deklasirao Kavalirse 120:88 i naneo mu još jedan u nizu bolnih poraza koji je teško pao i navijačima Kavsa pa su svoje zvezde izviždali po njihovom izlasku sa terena.

Da bruka po lidera tima Lebrona Džejmsa i njegove saigrače bude veća, utakmicu je prenosila jedna od televizija sa nacionalnom frekvencijom, pa je široki auditorijom mogao da vidi raspad uživo ekipe koja je na startu sezone važila za drugog favorita da osvoji titulu, a sada je pitanje može li uopšte prekinuti crni niz kome se ne nazire kraj.

U koliko dubokom kanalu je trenutno Klivlend ne svedoči samo podatak da mu je ovo bio sedmi poraz, bez ijedne pobede protiv top ekipa iz Zapadne konferencije, već i sledeći podatak: porazi od Minesote 28 razlike, Toronta 34, od Oklahome 24 i sada, 32 poena razlike od Hjustona...

Čak ni najgore od najgorih ekipa poslednjih godina nisu beležile ovako očajne rezultate u seriji, a Klivlend to u ovom trenutku sigurno jeste - najgori od najgorih.

Još jedan podatak najbolje svedoči koliko je ekipa Tajrona Lua popucala po svim šavovima: nije im pomoglo ni to što je prvi kandidat za MVP priznanje Džejms Harden odigrao možda i najgoru utakmicu ove sezone (15p, 1/11 za tri).

Foto: Tanjug/Ap

Posle svega, Lebron je morao pred novinare, a najradije mu se propadalo u zemlju.

- Nacionalna televizija bi trebalo da prestane da prenosi naše uzakmice do kraja sezone - teško je bilo Kralju da kaže bilo šta.

- Nismo igrali dobro uopšte, isprašili su nam guzice svaki put kad su nas prenosili na nacionalnoj televiziji, tako da.. Nemam reči... - sklanjao je pogled Džejms od isto tako zabezeknutih novinara koji su od lidera tima i jednog od najećih igrača u istoriji lige pokušali da izvuku zbog čega je Klivlend u ovakvom stanju, ali na pravi odgovor će morati da sačekaju.

Zahvaljujući ranijem nizu pobeda Kavsi su i dalje pri vrhu Istoka (skor 30-21), ali kako igraju samo je pitanje vremena kada će skliznuti sa trećeg mesta koje im je sada i te kako ugroženo.

Podsetimo da trener Lu, čija pozicija i još uvek nije ugrožena do te mere da se priča o njegovom skorom otkazu, od nedavno ne može da računa na Kevina Lav koga čeka duža pauza zbog povrede šake.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    4. februar 2018 | 11:25

    Dođi u Zvezdunda uzmemo EL

  • 🇷🇸🇷🇸🇷🇸

    4. februar 2018 | 11:41

    Imaju drim tim: Jr. SMIT, A.TOMAS, CROWDER,ROSE,WADE,LEBRON,SHUMPERT... REALNO JE DA NE SMEJU NI OD KOGA DA IZGUBE VISE OD 10 RAZLIKE A OVO JE PRAVI KOSMAR KOJI NIKO NIKE OCEKIVAO JER NIKAD NISU BILI OVAKO JAKI

  • Duci

    4. februar 2018 | 13:44

    Ako je to dream team sta su onda wariorsi to je skup penzionera prije bi rekao,sad se tek vidi koliko je bitan igrac bio Irwing za Klivlend

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA