≫ 

Kladio se sa trenerom Zvezde da će da ubaci 30 poena na meču, a kad je dao 25, ovaj ga izveo iz igre: Usledila je fora koja se i danas prepričava!

Lepa i zanimljiva priča za sumorni utorak

  • 13

Sport je osim rezultata i lepote tehnike koju demonstriraju sportisti često prepun i anegdota i šaljivih situacija.

>>> Najbolji šuter Zvezde dao je 71 poen na meču, a od tada je prošlo 25 godina i niko nije uspeo da sruši taj rekord! (VIDEO)

Prema pričama očevidaca, jedna od njih desila se i na meču Crvene zvezde u sezoni 1993/94. Trener je bio Vladislav Lale Lučić, a ekipa je igrala prvenstvenu utakmicu (očevici su zaboravili su ko je bio rival na meču)

>>> Igrali su NBA košarku pre svih u Evropi: Film o neponovljivoj generaciji jugoslovenskih košarkaša! (VIDEO)

Jedan od najboljih igrača te ekipe Nebojša Ilić opkladio se pre meča sa Lučićem da će ubaciti 30 poena na meču. Utakmica je bila rutinska za Zvezdu, Neša je stigao do brojke od 25 poena, ali pošto je bila velika razlika trener ga je izveo iz igre na 5 minuta pre kraja.

Shvativši da će izgubiti opkladu, Vispreni Nebojša Ilić je morao nešto da smisli. Čekao je samo pravi trenutak.

Printskrin: Youtube

Na prvom tajmautu, dok je Lučić nešto objašnjavao Ilić je prišao Dejanu Tomaševiću koji je bio u petorci i rekao mu

- Rekao mi Lale da te zamenim - rekao je ilić.

Tomašević je klimnuo glavom i seo na klupu, a petorka sa Nebojšom se vratila na teren. Lučiću nešto nije delovalo kako treba dok je ekipa igrala i tek posle nekoliko trenutaka je primetio da je Ilić u petorci.

Prijavio je izmenu, ali kako je lopta bila živa, to jest nije bilo prekida morao je da sačekam dva minuta, za to vreme je Neša ubacio svojih pet poena i dobio opkladu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA