≫ 

Amerikanci pitali Bobija da li mu smeta što ne igra, a on im je dao vrhunski odgovor koji govori o njegovoj veličini! (VIDEO)

Bobi je pokazao svoje pravo i najlepše lice američkim novinarima

  • 2

Novi centar LA Klipersa Boban Marjanović gostovao je u emisiji Sportska Nacija i svojim odgovorima zabavio i nasmejao sve u studiju ali, u momentu je i voditelje ostavio bez teksta. 

>>>Preskočio igrača i odvalio koš zakucavanjem: Imamo NBA potez sezone! (VIDEO)

Naime, emisija je tako zamišljena da u studiju troje voditelja ispituje svoje sagovornike, dok gosti odgovaraju na ozbiljna i šaljiva pitanja i ispunjavaju njihove povremene želje.

Na samom početku, voditeljku je zanimalo, kako izgleda igrati za Grega Popovića i njen omiljeni tim San Antonio.

-  Bilo je to odlično iskustvo. Mnogo sam naučio od trenera Popa, Tima Dankana, Manua Đinobilija. Saznao sam na koji način i kako treba donositi važne odluke na terenu. 

Potom se ubacio drugi voditelj koji je rešio da sa lepih stvari, kako je rekao, pređe na fantastične stvari i potom pomenuo Miloša Teodosića, koji sa Bobijem igra u Klipersima.

- Teo je moj čovek, znamo se dugo, kada smo bili baš mali... Usledio je gromoglasan smeh u studiju jer voditelji nisu verovali da je srpski džin ikada bio mali, a Bobi je nastavio:

Foto: Guliver/Gregory Shamus/Getty Image, AP/Tanjug

- On je odličan dodavač i ponovo moj saigrač. Zajedno smo u reprezentaciji. Sjajan je i zaslužuje da bude ovde.

Pitanja su se nizala jedno za drugim: "Savremeni centri moraju da šutiraju trojke. Možeš li da pogodiš na treningu?

- To je više pitanje za trenera, nego za mene - istakao je Bobinator i dodao da i te kako ume da pogodi za tri, kao i to da se šutiranje trojki ne razlikuje mnogo od slobodnih bacanja koje on fantastično izvodi.

VIDEO: Pogledajte kako bobi pogađa trojke 6-6 na treningu reprezentacije Srbije na Eurobasketu:

Novinare je zanimalo i to, kako našem košarkašu uspeva da u svakom klubu postane ljubimac navijača.

-  Pozitivna enrgija, to je odgovor. Ja sam kao momak iz crtaća jer me sva deca vole, samim tim vole me i roditelji.  Čak i kada ne igram, pokušavam da pomognem timu svojom pozitivnom energijom.

- Mislim da ljudi to vole da vide i zaista sam srećan zbog toga.  Moj posao je da pomognem deci da igraju košarku i sklone se sa ulice.

VIDEO: Ovako je Bobi nabacio Bogdanu na Alej up zakucavanje:

Gorostas iz Boljevca je još morao da govori o sebi na osnovu fotografija i Instagram postova. Uz mnogo smeha stidljivo je komentarisao fotografije sa plaže, govorio o srpskim pesmama, potom, morao je i da zaigra sa voditeljima i pokaže im svoje "Bobinator" pokrete.

Ceo intervju sa Bobijem Marjanovićem pogledajte klikom na link ispod:

Daljinac

(S.G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA