Pionir dugo nije video ovako bezobrazan potez: Hala je proključala zbog košarkaša Armanija, zgranuli se i njegovi saigrači (VIDEO)

Mbaje očigledno nema dovoljno iskustva u Evroligi, pa je i njegov trener morao da se izvinjava na kraju meča

  • 9

Nesvakidašnja situacija viđena je u završnici utakmice između Zvezde i Armanija u Pioniru, gde su crveno-beli došli do pobede od 100:89. Trijumf je mogao da bude i ubedljiviji, da na kraju meča nismo videli nesportski potez igrača Armanija, koji je ukrao loptu Danbgubiću i pokrenuo akciju za poslednji koš.

Sve tu ništa ne bi bilo sporno, da pre toga igrači već nisu prestali da igraju, pošto je do kraja ostalo vreme za još jedan ceo napad. Čak su i treneri krenuli da se pozdravljaju, ali je Amat Mbaje ukrao loptu i pokrenuo kontru koju je završio Andrea Ćinćarini poenima.

Zbog ove situacije je i trener Armanija morao da se izvinjava svima u Zvezdi posle meča na konferenciji, a navijači Zvezde su poludeli i zvižducima su ispratili igrače Armanija u tunel po završetku meča.

Pogledajte kako je to izgledalo na kraju:

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SAŠA FRANKFURT

    9. februar 2018 | 23:56

    Potez je bezobrazan, ali s druge strane glupo je i od Zvezde, da se pozdravljaju 23 sec pre kraja meča!! Zašto ne igraju do zadnje sekunde?!

  • Urs Zimmermann

    10. februar 2018 | 00:05

    Uspeo je u zivotu

  • Nema igre

    9. februar 2018 | 23:56

    Igrao da Armani zabija vise od 88.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA