≫ 

Nova epizoda rata Atamana sa Željkom: Obradović mu vrhunski odgovorio, Turčin nije hteo da spomene našem treneru ni ime! (VIDEO)

Ne stišavaju se tenzije

  • 2

Nova epizoda tenzija između Ergina Atamana i Željka Obradovića viđena je na konferenciji pred Kup Turske!

Nedavno je Ataman odbio da se rukuje sa Obradovićem posle meča Efesa i Fenerbahčea, samo je odjurio ka svlačionici, a sada se prvi put tim povodom oglasio naš stručnjak.

- Hoću da pričamo o budućnosti, to je naš način. Nadam se da će tim biti spreman da se pokaže. Trener sam 26 godina, ne samo u Turskoj, već svuda u Evropi. Poštovao sam ljude, nastaviću da  radim to, ali ako ne poštujem sebe i ne poštuju mene, neću ni ja poštovati njih. Za mene je ta priča završena - kratak je bio Obradović, na šta se nadovezao Ataman.

- Daću svoje mišljenje na nekoj od narednih konferencija. Zapamtite da je trener Fenerbahčea prošli put rekao 'nemam komentar', ja ću to reći danas.

Ataman je imao i opasku o tome kako je Obradović gost u njegovoj zemlji, a na kraju je oficijelni spiker rekao kako se nada rukovanju dvojice trenera, na šta su obojica ćutala, uz novo izbegavanje rukovanja na konferenciji.

Pogledajte davnašnju raspravu dvojice trenera od pre dve godine:

Ovako je bilo nedavno, kada je Ataman pobegao:

Inače, Atamana je zaboleo nedavni poraz od Fenera sa 100:74, pošto je Obradović tražio od ekipe da gazi preko stotke.

- Svaka profesija ima svoja nepisana pravila. Imam prijateljske odnose s Obradovićem. Nisam očekivao da će igrati sa takvom agresijom da bi došao do 100 poena u utakmici gde je razlika bila nevažna. To je nepoštovanje prema Anadolu Efesu. Ako me pozove i kaže da je napravio grešku vođen navijačima i da mu je žao, onda će sve biti u redu. Ako se to ne dogodi, neću se rukovati sa njim - rekao je tada Ataman, koji je kritikovao Obradovića zbog šamara Melihu Mahmetogluu.

- Kada sam ja to uradio dok sam bio u Galatasaraju papreno sam platio zbog toga. Novine su me linčovale zbog toga. On je snimljen na TV-u, ali je javnost ovde to drugačije prihvatila nego u mom slučaju. Da li je to problem u Turskoj samo kada to Ataman uradi? Naravno, naša vrata su uvek otvorena za goste, ali i naše gostoprimstvo ima limite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    13. februar 2018 | 13:49

    Ti nisi dostojan Žocu ni cipele da obrišeš...

  • Trotoar

    13. februar 2018 | 13:56

    Na terenu u i sali ti si njemu gost gdje god dosao ili bio. Obradovic je ljudina i gospodin a najbolje se vidi kakav si covijek kad se gubi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA