Atamanova osveta Obradoviću, Gudurić uzalud zatrpavao koš Efesa!

Sjajno šutersko izdanje srpskog reprezentativca u četvrtfinalu turskog kupa, ali nedoovljno da se izbegne eliminacija

  • 7

Verovatno najslađu pobedu u karijeri ostvario je turski trener Ergin Ataman protiv Željka Obradovića, u četvrtfinalu turskog kupa rezultatom 83:80 i tako eliminisao branioca trofeja iz takmičenja već na startu finalnog turnira.

>>> Nastavljen rat Obradovića i Atamana: Srpski trener izignorisao Turčina kao nikad pre (VIDEO)

Atamanov Efes slavio je u dramatičnoj završnici u kojoj je Željkov Fener promašio tri šuta za tri poena u poslednjih 20 sekundi.

Najpre je Vonamejker nerezonski bacio za tri poena, lopta je pogodila vrh table, potom je priliku iz ćoška, na asistenciju Gudurića, imao i Meli, ali je i on bio neprecizan, da bi na kraju, posle još jednog ofanzivnog skoka, lopta stigla ponovo u ruke Vonamejkera, čiji je novi šut bio daleko precizniji od prethodnog, no ne i dovoljno precizan za egal i produžetak.

Njegov promašaj bio je znak za igrače Efesa da krenu sa velikim i zaluženim slavljem s obzirom na to da su vodili gotovo čitavu utakmicu, a ovom se pobedom revanširali Feneru za nedavni težak poraz u prvenstvu.

Brajant Danston sa 23 poena bio je ključna figura u pobedi Efesa, na drugoj strani briljirao je Marko Gudurić sa 17 poena i serijom trojki u trećoj četvrtini kojom je istopio dvocifreni minus protivnika i najavio dramu u poslednjoj četvrtini.

Ni pre, a ni posle meča Obradović i Ataman nisu se rukovali zbog skorašnjih nesuglasica sa prethodne utakmice od kada traje njihov verbalni rat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud zbunjen

    14. februar 2018 | 20:12

    Ne volim Atamana, ali Obradović je dobio šta je tražio, karma...

  • Doktor

    15. februar 2018 | 00:21

    Nije mi jasno, zašto su svi treneri Partizana pravljeni na isti šablon. Prepotentni, bahati, sujetni, uglavnom loši kao ljudi, uz svo poštovanje za osvojene trofeje.

  • Saki

    14. februar 2018 | 21:34

    Obradovic je nikakav trener njemu treba neogranicen budzet da uzme neki trofej

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA