≫ 

Bogdanov put od dečaka koji je ubacio 99 poena na 3 meča do NBA ol stara! INFOGRAFIKA

Dug, trofejan i uspešan put imao je Bogdan na putu do večeri glamura u Los Anđelesu

  • 12

Bogdan Bogdanović je put do NBA ol stara utkao brojnim uspesima, medaljama i individualnim priznanjima. Od 99 poena za tri dana turnira u Žitko Basketu, prešao je veliki put, a najveći rani korak napravio je u Partizanu pod vođstvom Duška Vujoševića.

Bogdan ovog vikenda nastupa na OL Staru u Los Anđelesu i to u utakmici Zvezda u usponu koja je na programu u noći između petka i subote. Bogdanović igra za tim sveta, a tu su još Dario Šarić, Domantas Sabonis, koji će se suprostaviti američkim talentima.

>>> Bogdan opustio ruku pred Ol star: Kingsi slavili uz 19 poena Bogdanovića, Karter pokazao kako se kuca u 41. godini! (VIDEO)

Tu je bilo potpuno jasno kakvog će kalibra biti u duelima protiv Crvene zvezde i Evroligi, gde je bio najveća zvezda u usponu.

VIDEO: Ovako je Bogdan vezao 26 trojki na treningu reprezentacije Srbije na Eurobasketu

U istom ritmu nastavio je sa Željkom Obradovićem u Fenerbahčeu, pa je selidba u NBA bila prirodan sled događaja. Uz to, naosvajao se medalja u reprezentaciji Srbije. Podsetite se svega uz Telegrafovu infografiku!

>>> Ovaj osmeh i statistika sve govore: Bogdan izrešetao mrežicu najboljeg tima lige (VIDEO)

Foto-Ilustracija: Telegraf/Tanjug/Ap/Tanja Valič/Marko Todorović/Youtube/Jovan Bosic

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA