≫ 

Čanak: Teško ćemo se izvući protiv Zvezde, ako u finalu budemo imali "prazne minute"

Trener Partizana imao je na čemu da zameri ekipi zbog loših perioda u igri i nada se da ih neće biti u finalu Kupa Radivoja Koraća

  • 1
Nenad Čanak FOTO/Partizan NIS

Trener Partizana Nenad Čanak istakao je da njegova ekipa u finalu protiv Zvezde neće smeti da ima ''prazne minute'', kao u polufinalu protiv Mege, gde su na kraju pobedili sa 89:79.

- Teška utakmica, Mega ima mladu ekipu, ali ti momci igraju bez ikakvog respekta protiv protivnika. Sama utakmica, ofanzivni skok i trojke su odlučili. Ako budemo sutra imali dva prazna minuta, ne znam da li ćemo uspeti da se izvučemo - rekao je Čanak novinarima posle meča.

On je istakao da će Partizan ići na prvi trofej u sezoni iako je Zvezda favorit.

- U nedelju je borba za prvi trofej. Sigurno će derbi biti dodatna motivacija i igračima Partizana i igračima Zvezde. Partizan kad igra u finalu ide na trofej. Za razliku od prošle godine, ove godine smo zdrastveno bolji. Uspeli smo da se povratimo iz "crne rupe". Nije nas poremetilo ni isključenje Novice Veličkovića, koji je jako bitan timu - rekao je Čanak.

Finale je na programu u nedelju od 21.oo u Čairu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RS

    18. februar 2018 | 11:43

    Moras pripremiti dobru taktiku.Podrsku navijaca ces imati.Igracima reci da moraju ostaviti srce na terenu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA