≫ 

Ludnica u Skenderiji: Vujoševićeva najveća pobeda u kvalifikacijama, Gordić junak

Selekcija koju vodi bivši trener Partizana slavila u dramatičnom meču protiv Belgije

  • 8

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine pobedila je Belgiju u meču kvalifikacija za Mundobasket posle uzbudljivog finiša, rezultatom 72:70, poenima Nemanje Gordića sa penala 3.3 sekunde pre kraja.

Hičkokovsku završnicu u krcatoj "Skenderiji" upotpunila je i trojka koja je usledila iz ruke Tabua, ali je stigla koju desetinku po isteku vremena.

Usledilo je veliko slavlje Vujoševića i njegovih igrača.

Ključna za trijumf Bosne i Hercegovine bila je serija 9:0 na krilima sjajnog Gordića, ali i Muse i Haliloovića, za preokret domaćeg tima na 68:66, a onda je bivši plej Partizana, sada Budućnosti, preuzeo odgovornost i sa linije slobodnih bacanja.

Prethodno su se igrači Bih izborili za novih 14 sekundi napada posle promašaja.

Siguran je bio Gordić oba puta i tako kompletirao "kambek" domaćeg tima, za drugu pobedu u možda i najjačoj kvalifikacionoj grupi u kojoj su još Francuska i Rusija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    23. februar 2018 | 22:23

    Ajmo Dule.

  • C.G

    23. februar 2018 | 22:18

    Vujoŝević Duleee

  • salko

    23. februar 2018 | 23:19

    Sa realno isuvise skromnim fondom igraca,bez dvojice standardnih dobiti ucesnike zadnjeg ep Rusiju i Belgiju u ovakvim okolnostima moze samo Dule Vujosevic.To su se uvjerili svi koji su veceras bili u Skenderiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA