≫ 

Pero Antić objasnio da li je dao žuti karton treneru Alimpijeviću! (VIDEO)

Najiskusniji igrač Zvezde demantovao novinske naslove

  • 10

Centar Zvezde Pero Antić oglasio se povodom priča u medijima da je dao žuti karton Alimpijeviću. Navodno, Antić kao najstariji igrač i najiskusniji ne želi baš da trpi sve zahteve mladog trenera, pa je u jednom momentu u svlačionici reako da mu da je žuti karton, pred isključenje. Međutim, Pero je sve demantovao.

-  Znam kako izgleda novinarski posao, ali na dan rođenja mog deteta treba ovde da pričam šta je bilo. Apsurd je težak, neka je tom novinaru na čast što je napisao da hoću Duletu da dam žuti karton. Neko očigledno hoće da naruši našu hemiju. Dule je trener i on je glavni, šta god da kaže, mi ćemo da radimo - rekao je Antić i dodao:

- Ono što je izašao video za cigaretu, izvinio sam se klubu. Ja sam bio do 12 i 15 u stanu, dogovorio sam se, a neko da poredi rođenje ćerke sa tim da ja patim zbog kupa u alkoholu i cigaretama, to su obične laži, spreman sam da odgovorim na to - poručio je Antić.

PRATITE UŽIVO OBRAĆANJE KK CRVENA ZVEZDA

Foto: Telegraf

(S. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakonja fra Brne

    26. februar 2018 | 15:39

    Novinar arene ne moze da sakrije emocije kada Zvezda gubi,novinar rts-a na utakmici protiv CSKA 100x ponavlja kako su rusi ocigledno bolji. Moramo da shvatimo da su Bari i Tokio ostavili nesagledive posledice na psihicki razvoj pojedinih ljudi. Drago mi ke sto je tako,samo nemoj po sebi samima da pljujemo zbog svoje sujete i neostvarenih ambicija.

  • Zoki

    26. februar 2018 | 14:41

    Ti si jedan veliki KRALj.

  • Alex

    26. februar 2018 | 14:39

    Ne daj se Pero i budi uz Zvezdu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA