Budućnost pobedila posle neviđene drame: Gordić u poslednjim sekundama "ukrao" pobedu Cedeviti

Izuzetno uzbudljiv meč u Morači, koji je rešen preokretom u poslednjim sekundama

  • 0

Za razliku od utakmice u Pioniru, velika drama viđena je u Morači, u drugom polufinalnom duelu ABA lige između Budućnosti i Cedevite, gde su Podgoričani slavili sa 84:83 poenima Gordića sa penala u poslednjim sekundama meča.

Cedevita je imala pobedu u rukama, vodila je četiri poena razlike u poslednjem minutu, ali je onda loše odigrala odbranu, pa je Gordić to kaznio trojkom za -1. Nakon toga je Vil Čeri promašio šut koji bi sigurno doneo pobedu, ali je zatim izblokirao Gordića u naletu pod košem, da bi zatim bio i fauliran ispod koša.

Promašio je oba bacanja, i omogućio je Budućnosti napad za pobedu. Čeri je i faulirao Gordića na 2 sekunde pre kraja, a ovaj je bio siguran sa penala.

Čeri je napad za pobedu promašio, pa je sve bilo rešeno i Budućnost je "ukrala" pobedu. Naredni meč na programu je 25. marta u Zagrebu.

Gordić je bio junak sa 23 postignuta poena, ali pre svega zbog fantastičnih trojki i sigurnih slobodnih bacanja na kraju, dok je Čeri bio potpuni tragičar, iako je postigao 24 poena za Cedevitu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA