Feldin pred Fener: Biće zabavno zbog mnogo Srba, neka Pero bude trener na terenu (VIDEO)

Crveno-beli spremni za ispit

  • 0

Košarkaš Crvene zvezde Džejms Feldin očekuje dobru utakmicu protiv Fenerbahčea u Evroligi.

U 28. kolu Evrolige, Zvezda u četvrtak od 19 časova čeka Fener, šampiona Evrope, koji pretenduje na odbranu trona.

- Teško je, ali bi trebalo da smo navikli, igrali smo već sa ovim tempom nekoliko puta. Teško je kada dva velika tima igraju ovako, ali mi smo na domaćem parketu, imamo prijatelje i navijače uz sebe. Protiv velikih timova uvek želite da pokažete karakter.

Zvezda je u utorak poražena od Panatinaikosa, sa 20 poena razlike, ali će sada probati da se vrati u život protiv turskog giganta. Motivacija neće nedostajati.

- Imao sam motiv i protiv PAO, igrao sam protiv nekadašnjeg tima, tako je sada sa Zvezdom jer ima bivših igrača crveno-belih u Feneru. Nadam se da će biti dobra bitka sutra, biće mnogo Srba pa će biti zabavno.

Pero Antić koristi svaku priliku da podrži ekipu savetodavno, a pošto vrlo dobro zna sve o Feneru kao bivši igrač, svaki savet će biti zlata vredan.

- Nismo se videli nekoliko dana, Pero uvek ima nešto da kaže, nadam se da će biti jedan od trenera na parketu i pomoći nam puno.

Pero Antić se naoštrio za duel, i to tako što je "maltretirao" bivšeg saigrača i prijatelja Điđija Datomea. Pašće novo šišanje, po svemu sudeći...

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA