≫ 

Posle Medžika i Lebrona i Điđi postao Simpson! (FOTO)

Košarkaš Fenerbahčea sedi na krevetu Homera Simpsona

  • 0

Nakon što se, podigla velika "prašina", posle objavljene fotografijena kojoj je italijanski reprezentativac Luiđi Datome u kultoj seriji Simpsonovi, oglasio se i sam Điđi i razotkrio o čemu je zapravo reč.

>>>Svi kineski fudbaleri od sada će morati da nose zavoje po rukama zbog krajnje neobične odluke Vlade

Košarkaš Fenerbahčea, i saigrač Nikole Kalinića i Marka Gudurića, objavio je fotografiju na kojoj sedi, ni manje, ni više, nego na krevetu Homera Simpsona. Nije mnogo prošlo, a pojavile su se informacije o nastanku novih epizoda serije u kojima će Homer i ekipa biti u Evropi i pratiti košarku.

Jedan od nesuđenih protagonista ove epizode trebalo je da bude i Datome. Košarkaš se oglasio i posebno zahvalio tvorcu zanimljivog crteža.

- Biti je od igrača koji će učestvovati u Simpsonovima u košarkaškoj epizodi je san. Videti samog sebe na tom kauču je neverovatno. Hvala Rinu Rusou koji me je nacrtao u Italiji.

Ipak, kako prenosi Eurohoops, reč je samo o dobroj šali, ali znajući da su se u istoj ulozi pojavljivali Medžik Džonson, Denis Rodman, Lebron Džejms, Majkl Džekson, Tramp i mnogi drugi...sa Simpsonovima se nikad ne zna.

Sigurno je da bi mnogi ljubitelji košarke u Evropi sa zadovoljstvom pogledali ovu košarkašku epizodu.

 
Ciao a tutti! Cavolo che delirio che si è creato per una mia foto in modalità Simpson! Ho scritto che è un sogno essere in una puntata dei Simpson ed effettivamente rimarrà un sogno! Il post di ieri è come vi ho detto un disegno di Rino Russo, e (purtroppo) non ha nulla a che vedere con i Simpsons veri! Grazie come al solito a tutti per l’affetto che mi avete dimostrato ma anche per la fiducia che avete in me! Hello everybody! Wow, yesterday’s post created a lot of interest! I said “it’s a dream” and it actually will remain a dream! It was only, as I said, a drawn by Pino Russo and (unfortunately) has nothing to do with a real Simpson’s episode. Tnx everybody for the love you always show me, but also for the trust you have in my words! #gigionataA post shared by Gigi Datome (@gigidatome) on

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA