≫ 

Dabl-dabl Jokić "zgromio" Tandere! (VIDEO)

Mladi Somborac je nezaustavljiv

  • 0

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su posle produžetka domaćina Oklahomu Siti Tander 126:125, uz odličnu partiju i dabl-dabl našeg Nikole Jokića. 

>>>Teodosić povređen: Ne igra do kraja sezone!? (VIDEO)

Posle prve četvrtine rezultat je bio ujednačen, da bi u 2. i 3. deonici Nagetsi potpuno nadigrali Tandere. Ali, domaćin se probudio i sve izgubljeno nadoknadio u poslednjoj četvrtini pa se uz rezultat 114:114 otišlo u produžetak u kojem su se malo bolje snašli Jokić i drugovi.

Denver su do pobede vodili Nikola Jokić, koji je za 41 minut na parketu ostvario dabl-dabl učinak od 23 poena, 11/22 iz igre, 1/6 za tri, i 16 skokova, a upisao je i šest asistencija, jednu ukradenu loptu i dve blokade. Takođe, Pol Milsap sa 36 poena i devet skokova, bi oje najefikasniji na meču, dok je Barton  dodao 18 poena i sedam skokova.

U timu Oklahome, Vestbruk je bio blizu novog tripl-dabla sa 33 poena, 13 asistencija i devet skokova, pratili su ga Entoni sa 23 poena i devet skokova, Grant sa 16 poena i Džordž sa 13.

Da podsetimo, Denver je 10. na Zapadu sa 42 pobede i 35 poraza dok je Oklahoma šesta sa 44-33.

POVEZANOPortland prejak za Kliperse, Bobi blizu dabl-dabla

Pogledajte sjajnu partiju Nikole Jokića:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA