Alimpijević i Lazić složni oko te jedne stvari zbog koje je Zvezda izgubila od Budućnosti!

Podsetimo, već u utorak je na programu drugi meč

  • 41

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević pojavio se na konferenciji za medije, posle poraza od Budućnosti, zajedno sa kapitenom tima Brankom Lazićem.

I bili su složni da je nervoza učinila svoje da crveno-beli izgube prvi meč finala ABA lige od Podgoričana.

>>> Ne volim neka junačenja, ko dolazi u Pionir da pobedi? Džikić zadovoljan trijumfom, ali oprezan! (VIDEO)

- Važnost meča je doprinela toj nervozi igrača. Budućnost je zasluženo pobedila. Pokazala je bolju partiju. Sutra je novi dan, serija se igra na tri pobede. Mi moramo sutra da pobedimo, a potom u Podgorici tražimo ono što su i oni tražili u Beogradu - rekao je Alimpijević i nastavio:

Dušan Alimpijević tokom meča protiv Budućnosti Foto: MN Press/Nebojsa Parausic

- Dosta faktora je odlučilo meč. Nedopustivo je da krenemo ovako u utakmicu i da tri četvrtine završavamo pogocima koje primamo uz zvuk sirene. U ovakvim utakmicama su mnogo važni ti mali detalji. To nije nivo tima koji sam ja očekivao. Mora mnogo bolje u svim segmentima. I u napadu i u odbrani. Videla se jedna dodatna nervoza. Mi tu nervozu moramo da spustimo, a nivo agresivnosti da podignemo.

Alimpijević je ''našao'' i krivca za ovaj poraz.

- Ja sam krivac. Nema krivca među igračima, nemojte da ih tražite. Stavite ovaj poraz na mene - jasan je bio trener Zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    10. april 2018 | 09:01

    Krivci za poraz dosli su pred novinare, da nas farbaju. Samo im hvali jos cuveni Bjelica da upotpune triling asova. Neka sada trener hvali kao protiv Mornara nevidjdnu partiju kapitena, bek koji nije dao nijedan poen a ovaj cuveni trener ga kuje u zvezde?! Bolje da cutite, biti nespreman za utakmicu godine nema opravdanja !!!

  • Realno

    10. april 2018 | 13:19

    Jedina stvar zbog koje je Zvezda izgubila su sudije!Kada god bi se Zvezda rezulatski odvojila , Boltauzer,Radović i Hordov su se svojski trudili da Budućnost "vrate u igru".Zaista sramno sudjenje na štetu Zvezde i sudije su direktno uticale na krajnji ishod ove utakmice.

  • Jna

    9. april 2018 | 21:58

    Decko ti si zalutao u trenerski posao nisi ti kriv oprostite mu ne zna sta radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA