≫ 

Denver ne menja tim koji pobeđuje: Jokiću bogatstvo, Melounu novi ugovor! (VIDEO)

U timu iz Kolorada ništa ne prepuštaju slučaju

  • 1
Majkl Meloun i Nikola Jokić na treningu; Printscreen: Youtube/Denver Nuggets

Tim menadžer Denvera Tim Koneli najavio je da će dosadašnji trener Majkl Meloun nastaviti saradnju sa klubom, koji će na terenu predvoditi naš Nikola Jokić kojem je spremljen izdašan ugovor.

>>>Evropska košarka je tvrđa od NBA: Ovo tvrdi veliki Kobi Brajant

Kako prenose američki mediji ugovori za mladog Somborca i trenera koji je od samog početka stao uz njega prioritet su za upravu Nagetsa.

Glavni razlog  ovih poteza jeste taj što Jokić iza sebe ima najbolju sezonu, a drugi je najslabiji igrač tima sa 1.4 miliona dolara godišnje u trećoj godini u najjačoj ligi sveta.

Na 75 mečeva prosečno je beležio 18,5 poena, 10,7 skokova, 6,1 asistencija i 1,2 ukradene lopte po meču, za nešto više od 32 minuta na parketu. A ostvario je i deset tripl dabl učinka.

Kako je Meloun pratio razvoj Jokića od dolaska u NBA, u upravi su rešeni da ga zadrže jer sa popularnim Džokerom imaju velike planove. Pripremljen je novi ugovor za Srbina vredan oko 146 miliona dolara.

VIDEO: Poslušajte šta je trener Nagetsa rekao o Jokiću na srpskom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA