Novica Veličković otkrio zašto je hteo da bije Jokića: Došlo dete, bucmasto, nezgrapno...

As Partizana se setio jedne ''anegdote'' iz prošlosti

  • 2

Novica Veličković, kapiten KK Partizan, gostovao je u emisiji ''Veče sa Ivanom Ivanovićem'' i tom prilikom je otkrio neke zanimljive detalje iz svoje karijere.

Između ostalog da je hteo da bije Nikolu Jokića, s kojim je svojevremeno igrao u Megi.

- Znaš šta, taj mali... Sad pričamo o Joki koji je NBA zvezda, ali tada – došlo dete, buckasto, nezgrapno... Trči, mišića nigde, skine se u svlačionici, ja ga gledam i mislim se u sebi 'sine, da li si ti nekad radio nešto'. Ali, prvu vežbu koju mu je Miloje (Dejan Milojević, trener Mege) pokaže, sa šest promena, on uhvati loptu i odradi to ko od šale. Nešto s čim bi igrači od 25, 26 godina imali problema i pitali, čekaj šta si mi rekao. A on, odsluša šta treba i bam – kao kap - rekao je Veličković i nastavio:

- I, sad, uzme Deki da mu pokazuje neke trikove. On je pun trikova i fora, a sve sa ciljem da mene nasamari. On mi je, iza leđa, probaci kroz noge, okrene se i ja uopšte ne vidim loptu. U momentu kada je probacio, ja se okrećem, a on loptu već polaže u koš. Cela ekipa mi se smeje, on u tom trenutku ima 17 godina, i ja krenem na njega, a on mi kaže: Šta ti je budalo. Nisam mogao da verujem da me je neko tako ispalio, dobro mi nije bilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sekula

    22. april 2018 | 12:36

    Ja sam navijac Zvezde, ali Novici svaka cast, dobar igrac, veliki borac, gine za svoj klub, postovanje

  • Nk nkk

    22. april 2018 | 08:00

    Muka bila tebe ispaliti i driblingom izbaciti.. kad si trop od igraca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA