≫ 

Džukački potez Vestbruka izazvao haos: NBA plej-of se igra na ivici tuče, Kokoškov se skamenio dok su ostali razdvajali! (VIDEO)

Rasel Vestbruk ume da forsira skok kada treba da se nabije statistika za tripl-dabl, ali ne i da podnese poraz

  • 0

Oklahoma je pred eliminacijom od Jute u plej-ofu NBA, a malo kome će biti žao kada se osvrne na ponašanje Rasela Vestbruka.

Velika NBA zvezda nije umela da podnese -20 pri 101:81 samo 5 i po minuta pre kraja, pa je prljavim potezom i udaranjem pokušao da zaustavi Kraudera u kontri, a onda se čak čudio kada je sudija reagovao.

Krauder je bio spreman da odgovori Raselu, onda se umešao i Karmelo Entoni, ali su saigrači na vreme uleteli da razdvoje ratoborne, morali su čak i arbitri i treneri da se umešaju, osim našeg Igora Kokoškova, koji je bio šokiran ponašanjem Vestbruka.

Pre utakmice, Vestbruk je pretio da će "zatvoriti to sr..." aludirajući na Rikija Rubija, koji je odlično odigrao treći meč, ali je sada Juta u prednosti sa 3-1, potpuno zasluženo.

Inače, ova serija nije jedina koja se igra pod velikom tenzijom, Filadelfija - Majami prolazi uz brojne okršaje na parketu.

Kevin Durant za Telegraf o Srbima u NBA

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA