Košarkašice Zvezde osramotile Partizan i odbranile titulu: Crno-bele imale samo 1 poen u 2. četvrtini!

Surova pobeda Zvezde

  • 15

Košarkašice Crvene zvezde pobedile su Partizan u četvrtoj utakmici finalne serije rezultatom 75:45 i odbranile titulu šampiona Srbije.

Zvezda je u finalnoj seriji izgubila prvi meč, ali je onda uzvratila žestoko sa tri uzastopna trijumfa, a poslednji je košarkašicama naročito bio efikasan i uz veliku razliku primljen je rekordno mali broj poena.

Partizan nikako nije mogao da parira, najefikasnija je bila Klausen sa 16 poena, jedina je i bila dvocifrena, dok su Zvezdu predvodile Stjepanovićeva sa 18 i Katanićeva sa 14 poena.

Obe ekipe ubacile su po šest trojki, ali je razlika u skoku bila drastična, Zvezda je imala čak 50 naspram 35 Partizana.

Crno-bele su izgubile 19 lopti, a imale su samo 10 pogođenih šuteva za 2 iz čak 43 pokušaja!

Zvezda slavi 30. titulu, a druga deonica bila je posebno ponižavajuća za Partizan, ekipa je imala samo 1 poen naspram 16 crveno-belih!

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemke

    26. april 2018 | 22:37

    Ahahahhaha busiiiii hahahahah

  • Nk nkk

    26. april 2018 | 21:59

    Xaxaxa deri

  • Franjevački cirkus

    26. april 2018 | 22:14

    Razbile su zvezdine devojke partizanku sa silnim pojačanjima,strankinjom i većim budžetom ! Mnogo mlađe,brže i borbenije, ponizile su i večeras starije i skuplje igračice partizana. 30 razlike za 30. titulu uz jedan rekord partizanke - bez koša četvrinu i malo više sa samo 1 poenom iz slobodnih bacanja !? Bravo devojke, samo napred - čestitke najtrofejnijem klubu na novoj tituli !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA