≫ 

Oglasio se Alimpijević posle smene: Evo šta je rekao o Čoviću!

Bivši trener crveno-belih smatra da je period proveden u klubu za njega jedno veliko iskustvo

  • 6

Posle smene na klupi Crvene zvezde Dušan Alimpijević je dao svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, izrazio veliku zahvalnost predsedniku kluba Nebojši Čoviću na ukazanoj šansi i podršci koju je imao tokom sezone. 

>>>Navijači Partizana zbog Alimpijevića dele ovaj video na Internetu! (VIDEO)

On je za Sport Klub napravio rezime svog boravka na klupi crveno-belih i objasnio svoj odnos sa predsednikom Čovićem kojem, kako ističe, duguje veliku zahvalnost.

- Imam veliku zahvalnost prema predsedniku Nebojši Čoviću što je zaista hrabro stao iza ove ideje. Bilo je tu neprospavanih noći, dugih telefonskih razgovora i zaista se trudio da na sve načine pomogne mladom čoveku - istakao je Alimpijević i dodao:

- U zemlji Srbiji ako nemaš takvu podršku, nemaš čemu ni da se nadaš. Ja sam imao tu nadu i zbog te nade i svega što sam dobio želim da se zahvalim njemu, pre svega.Naravno, dugujem zahvalnost i ostalim ljudima u klubu, jedan od njih je i Davor Ristović od koga sam takođe dobio veliku podršku.

VIDEO: Nebojša Čović otkriva: Može li Zvezda u Evroligu naredne sezone?!

Mladi trener namerava da nastavi da se razvija i usavršava.

- Mlad sam da bih se odmarao od košarke posle ovakvih sezona. Inficiran si time, jednostavno navikneš da živiš sa tom tenzijom i adrenalinom. Ima nekoliko opcija za odlazak u Letnju ligu, mislim da bi to sada bila sjajna nadogradnja za mene. To bi trebalo da znam u narednih nekoliko dana. Ima još nekih stvari koje su pokrenute, ali nema razloga da se žuri, treba biti pametan

Dušan Alimpijević bio je blizu toga da završi sezonu u Zvezdi; Foto: A.Nalbantjan

Iako više nije u klubu, Alimpijević veruje da igrači Zvezde mogu do titule sa novim trenerom Milenkom Topićem.

- Mislim da Zvezda može da osvoji prvenstvo. Kada se sve sabere, Zvezda ima najveći košarkaški kvalitet. Neće se u vetar baciti 30 kola Evrolige, niti sve ono što smo prošli kroz ABA ligu, pa čak i ta finalna serija, koja je bila jedno veliko iskustvo.

- Mislim da će igrači kad-tad moći da naplate sve to kroz ovaj KLS. Na kraju, iznad svega želim da Zvezda uzme tu titulu

VIDEO: Novinar iznervirao Alimpijevića 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rema

    8. maj 2018 | 22:56

    Ti si majstore imao sansu o kojoj mnogi u Srbiji mogu da sanjaju i nisi je iskoristio...stetaaa!!!

  • SrpskiBek

    8. maj 2018 | 22:54

    Ovaj priča o sebi!??? O iskustvu!?????? O letnjoj ligi i šta je naj bolje za njega!???? Koga briga čoveče .trebao si u zimsku ligu da odeš pre 5 meseci...

  • Johnny Repp

    9. maj 2018 | 04:15

    Važno je da si stekao iskustvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA