≫ 

Zvezda jača za iskusnog centra: Pero Antić ponovo na parketu!

Centar crveno-belih uspeo je da se oporavi od povrede za završnicu Superlige Srbije

  • 7

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su na Zlatibor, gde ih u subotu od 19 časova očekuje meč 9.kola grupe A Superlige protiv Zlatibora u dvorani u Čajetini.

>>>Teodosić otkrio: Kako je postigao trojku protiv Garbahose, hoće li zaigrati za Zvezdu i zašto je bio u svađi sa Krstićem!

Crveno-beli su u prvom susretu u Beogradu stigli do bodova, a na ovo gostovaje odlaze poslevažne pobede u direktnom duelu za prvo mesto protiv ekipe Borca. Ipak, trener Milenko Topić poziva na oprez:

- Moramo biti maksimalno oprezni. Nemamo mnogo vremena, utakmice se nižu, ali moramo da ispravimo pojedine stvari iz prethodnog meča koji smo igrali u sredu, takođe i da energetski budemo na pravom nivou.

VIDEO: Pero Antić najavio novo šišanje za Datomea

Ono što će svakako obradovati navijače Zvezde jeste povratak centra Pere Antića na teren posle mesec ipo dana pauze.

- Raduje i povratak Pere Antića u sastav, koliko nam je nedostajao na više načina, i na terenu i pored njega, videlo se u prethodnom periodu.

Detalj sa meča Crvena zvezda - Borac; Foto: MN Press

- On će se naći u protokolu, a da li će se naći i na parketu odlučićemo neposredno pred utakmicu - zaključio je trener crveno-belih Milenko Topić.

Svi ostali igrači koji su nastupali u utakmici protiv Borca su na raspolaganju stručnom štabu Crvene zvezde mts. Crveno-beli su prvi na tabeli sa skorom 6-2, dok je ekipa Zlatibora jedno od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg toka takmičenja, jer ima skor 4-4 i praktično je obezbedila plasman u plej of, nakon vredne pobede u prethodnom kolu protiv ekipe Tamiša u Pančevu.

Da podsetimo, meč 9.kola Zlatibor – Crvena zvezda mts igra se u dvorani „Wai Tai" u subotu od 19 časova. Takmičenje u grupi A crveno-beli završavaju u utorak u dvorani u Železniku jer je hala Aleksandar Nikolić je zauzeta za utakmice juniorske Evrolige.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA