≫ 

Padao sam mnogo, nikada nisam brinuo: Lebron Džejms održao životnu lekciju posle poraza od Bostona! (FOTO)

Jedan od najboljih košarkaša sveta još jednom je pokazao da je "veliki" i na terenu i van njega

  • 0
Loše je započeo sa Seltiksima ali ne namerava da se preda - Lebron Džejms ulazi u halu; Foto: Tanjug/AP

Prva zvezda Kavalirsa Lebron Džejms posle poraza od Bostona 108:83 u finalnoj seriji Istočne Konferencije NBA lige, održao konferenciju koja bi slobodno mogla da uđe u košarkaške udžbenike. 

>>>Boston pregazio Kavse i Lebrona u prvoj utakmici finala Istoka (VIDEO)

Poznato je koliko se kod nas, pre svega, emotivno, srcem ulazi u svaki poen, pobedu i poraz. Bez obzira da li se radi o košarci, fudbalu, tenisu ili nekom drugom sportu.

Ipak, "hladna glava" i korak unazad često donose napredak i rezultate, što je Lebron Džejms u kraćem govoru posle meča sa Bostonom i potvrdio i tako dao primer, naročito mlađim, košarkašima da je sve ipak samo sport.

- U ovom trenutku, nemam niti jedan razlog da budem zabrinut. Znate, kroz svaki meč vi napredujete, tako je i sada. U karijeri sam gubio i 1:0 i 2:0, padao sam mnogo puta - istakao je Džejms i potom nastavio:

- Za mene nikada ne postoji briga, bez obzira koliko sam loše igrao na prethodnom meču, bez obzira na sedam izgubljenih lopti, na to što nisam mogao da pogodim koš. Imam veru u sebe i ne gledam sa koliko smo izgubili prethodni meč. Imamo još jednu priliku da budemo bolji kao tim pa ćemo videti onda šta će se dogoditi. To je najbitnije.  - zaključio je Džejms.

Da podsetimo, sledeći meč , na kom će Lebron i drugovi imati priliku da poprave utisak, je na programu 16. maja, a Boston ima prednost domaćeg terena.

Košarkaši Bostona ubedljivo su pobedili Lebrona i drugove; Foto: Tanjug/AP
I pored poraza nije zabrinut; Foto: Tanjug/AP
Nije mu mnogo toga polazilo za rukom; Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA