Duda Ivković o fajnal foru u Beogradu i razlici između navijača i ljubitelja sporta! (VIDEO)

Proslavljeni stručnjak uživa u svemu što Evroliga, Beograd i Srbija mogu da ponude

  • 2

Trofejni trener Dušan Duda Ivković ovoga puta će mečeve Evrolige pratiti u ulozi ambasadora takmičenja, što mu, kako ističe ne pada ni malo teško. 

>>>Obradović: Najveći pritisak mi je gde da vodim Jasikevičijusa u kafanu večeras, stalno traži novo mesto! (VIDEO)

Gospodin Ivković je za Telegraf.rs istakao da mu nova uloga i te kako prija, naročito jer se završni turnir igra u Srbiji i Beogradu.

- Vidite, meni uopšte nije teško. Ne postoji nikakav žal, postoji samo velika sreća i zadovoljstvo. Ja sam jako zadovoljan da je moj voljeni grad dobio organizaciju najvećeg klupskog takmičenja.  Tu sam u sklopu i Evrolige, čiji sam ambasador. Većinu tih igrača sam i trenirao. Svi imamo neke titule, svi smo tu da uveličamo ovaj veliki fajnal-for.

Čovek koji je u karijeri, kako sa klubovima, tako i sa reprezentacijom, osvojio skoro sve što se može osvojiti, posebnu poruku imao je za sve navijače.

- Navijači treba da uživaju u košarci. U Grčkoj sam naučio da postoji velika razlika između ljubitelja sporta i navijača. Znate o čemu je reč? Ljubitelj sporta dolazi da uživa u utakmici, a navijač gleda da, nebirajući put, način i sredstvo, njegov tim dobije. Te se stvari nauče...Ja bih voleo da svi budu navijači i da podrže pre svega košarku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA