≫ 

Danas se udala za britanskog princa, a nekada je samo želela da se slika sa Divcem (FOTO)

Bivši srpski košarkaš postao hit zbog slike sa Vojvotkinjom Megan

  • 11

Globalna euforija zbog venčanja princa Harija i Megam Markl nije zaobišla čak ni Sakramento Kingse koji su iznenadili pratioce "fotkom" koja je začas postala hit na društvenim mrežama.

>>> (BLOG) Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl: Mlada i mladoženja rekli "da", hor pevao simboličnu pesmu, odvezli se kočijom kao u bajci (FOTO) (VIDEO)

Kingsi su zapravo podelili fotografiju sa profila "KICKZ" na kojoj je legendarni srpski košarkaš i aktuelni predsednik za košarkaške operacije Sakramenta Vlade Divac i 12-godišnja Megan Markl.

Vlade Divac je u vreme kada je ova fotografija nastala bio član Los Anđeles Lejkersa za koje je nastupao od 1989. do 1996. godine, tada je izašao u susret devojčici za fotografiju koja je danas dobila na aktuelnosti.

Vojvotkinja od Saseksa tada je bila gošća "Jezeraša", nije poznato da li je imala ambicije da igra košarku, no putem kojim je kasnije krenula, kao što vidimo, dobio je bajkovito poglavlje udajom za princa.

A nekada je samo želela da se "fotka" sa srpskim centrom...

 
Congrats Meghan Markle! #RoyalWedding (via Kickz on Twitter)A post shared by Sacramento Kings (@sacramentokings) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dimic Slobodan

    19. maj 2018 | 22:03

    Tv srbija prenosila ovo vencanje,booze dokle smo mi dosli

  • Dušan Milovic

    19. maj 2018 | 19:25

    Mogu i želim da kažem za Divaca, da je veliki Covek. Pa sportista i košarkaš visoke klase cenjen u svetu. Cenjen kao veliki košarkaš, umanista I sve najlepše. Veliki div, velikog srca sv u srbiji treba da ga slede. Naručito moćni i imućni. Srdačan pozdrav

  • B

    19. maj 2018 | 20:06

    Da, sad velicajte ovu i nametnite misljenje devojkama i devojcicama da je uspeh sto bolje se udati. Dajte ljudi treba da su nama stvarno nebitne persone. Manite se njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA