≫ 

Golden Stejt razvalio Rokitse sa +41 i nadmašio Džordanov rekord, Kari potpuno ponizio Hjuston za 10 minuta! (VIDEO)

Strašna pobeda šampionske ekipe!

  • 0

Košarkaši Golden Stejta pobedili su Hjuston sa 126:85 u trećem meču finala Zapada NBA lige, pa sada vode sa 2-1 protiv Teksašana.

Rokitsi su počeli meč sa 8:4, ali je Golden Stejt odmah napravio seriju od 9:0, a kada je novom serijom stigao do 31:22, time je najavljen definitivni potop Rokitsa.

Stef Kari je potpuno demolirao Hjuston u trećem periodu sa čako 18 poena, od toga je imao 7-7 u šutu iz igre, a duel je okončao sa 35 poena i šest skokova, Kevin Durent je dodao 25 poena i po šest skokova i asistencija.

Hjuston je ponižavajući duel okončao sa 19 izgubljenih lopti, Harden se nije utešio sa 20 poena, Kapela i Pol su stali na po 13.

Voriorsi su uspeli da nadmaše Čikago Bulse, pošto su došli do niza od čak 16 uzastopnih pobeda u plej-ofu na svom parketu, što je novi rekord NBA lige.

Tim Majkla Džordana je od aprila 1990. do maja 1991. imao 15 uzastopnih trijumfa, a naredna prilika za nastavak niza Voriorsa je u noći između utorka i srede od 3.00 po našem vremenu.

VIDEO - Kevin Durant za Telegraf: Drago mi je što je Bogdan u NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA