≫ 

Kralj Džejms odveo konjanike u finale NBA (VIDEO)

Klivlend će u velikom finalu igrati protiv Hjustona ili Golden Stejta

  • 0

Košarkaši Klivlend Kavalirsa plasirali su se u veliko finale NBA, pošto su u sedmom, odlučujućem, meču savladali kao gosti Boston rezultatom 87:79.

Fenomenalni Lebron Džejms odigrao je svih 48 minuta i meč završio sa 35 poena, 15 skokova i devet asistencija, dok je Džef Grin ubacio 19 poena i imao osam skokova.

Džejmsa je odlično ispratio Džef Grin koji je bio "x" faktor na ovom meču. Krilni igrač susret je završio sa 19 poena i osam skokova, a odličan doprinos imao je i Tompson 10 poena i devet skokova. Ovo je prvi put u istoriji da je Boston izgubio finale konferencije, nakon što je vodio 2:0 u seriji.


Kod Bostona Džejson Tejtum je postigao 24 poena, Al Horford 17 dok su Moris i Braun zabeležili 14 ondosno 13 poena.

Klivlend će u velikom finalu igrati protiv pobednika majstorice na Zapadu između Hjustona i Golden Stejta, koja se igra u noći između ponedeljka i utorka.

Kris Pol šimovao Karija posle trojke u facu! (VIDEO)

Klivlend će u velikom finalu igrati protiv Hjustona ili Golden Stejta, čiji je sedmi meč na programu u noći između ponedaljka i utorka

POGLEDAJTE VIDEO: Lebron Džejms je brutalno izblokirao Terija Rozira ali ga je Džejson Tejtum osvetio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA