≫ 

Ejton ne da 1. mesto drafta Dončiću: Već je došao u Finiks i poslao je poruku Luki! (FOTO)

Dončić će ipak biti niže rangiran na draftu!

  • 6

Deandre Ejton ne planira da trenira sa bilo kojom drugom ekipom u NBA osim sa Sansima pre drafta, što daje naznake da Luka Dončić neće biti prvi pik.

Sve ide ka tome da će Ejton u Sanse i tabor Igora Kokoškova, a dugo već postoje naznake za to, s obzirom na potencijal i potrebe ekipe, iako Kokoškov dobro zna Dončića.

Pored toga, Ejton je već došao na test treninge u Finiks, već je i igrao prethodno u Arizoni i rekao je "da će biti broj 1 i da neće trenirati nigde drugde".

- Niko mi nije rekao da ću biti prvi pik, ovo sam samo ja, verujem da zaslužujem to, radio sam naporno. Neću reći da sam najbolji igrač, samo da sam najbolji takmičar.

Ejton je išao u srednju školu u Finiksu, u Arizoni je imao prosek od 20.1 poena, 11.6 skokova i 1.9 blokadu po meču, a već dugo najavljuje sebe kao igrača koji će se odlično uklopiti sa Divajnom Bukerom.

- Zbog moje majke, ja sebe mogu videti ovde u Finiksu. Mi ćemo biti Šek i Kobe broj 2 - rekao je on.

Generalni menadžer kluba Rajan Mekdonah rekao je da će Ejton gledati NBA finale sa svojim potencijalnim saigračima, možda će se tu i stvoriti dodatna konekcija.

Za to vreme, Luka Dončić napada špansku titulu sa Realom.

VIDEO: Luka Dončić MVP Fajnal fora Evrolige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pantic

    6. jun 2018 | 23:57

    Ovo je najveca kradja u istoriji kosarke, da neki anonimni amerikanac da bude ispred, Luke Doncica, koji je najveci potencijal evropski svih vremana, koji je osvojio sve sto se moze osvojiti sa 19 godina, neverovatno i tuzno, sva sreca pa ne pratim te indijance u nba....

  • Ja sam

    6. jun 2018 | 23:22

    Ma koji bre doncic aloo budite realni. Decko je prosek

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA