Bajern ubedljivo slavio u Berlinu: Radonjićev tim vratio brejk! (FOTO)

Bavarci su odličnom igrom u napadu i odbrani došli do pobede i izjednačenja u seriji

  • 1

Košarkaši Bajern Minhena pobedli su u gostima ekipu Albe, u drugoj utakmici finalne serije nemačkog plej-ofa, rezultatom 96:69 i tako izjednačili rezultat u seriji na 1:1. 

Bavarci su dominantno delovali u Mercedes Benc areni u Berlinu. Već nakon prve četvrtine je bilo jasno da će četa Dejana Radonjića odneti ubedljivu pobedu jer su taj period igre rešili u svoju korist rezultatom 26:9, dok su na odmor otišli sa vođstvom od 44:29.

>>>Zvezda "preživela" u 1. utakmici finala: FMP promašio zicer za pobedu!

Do kraja utakmice Bajern je sigurno čuvao veliku prednost, nakon treće četvrtine je rezultat glasio 70:52 da bi u poslednjoj deonici Jović i ekipa dodali gas i povećali prednost na konačnih 27 poena razlike.

Reprezentatici Srbije u redovima Bajerna, Stefan Jović i Vladimir Lučić imali su veoma zapažen učinak. Jović je upisao 9 asistencija uz 6 poena i 5 skokova dok je Lučić bio nepogrešiv iz igre (6/6) postigavši 14 pona uz 2 skoka.

Najefikasniji u redovima pobednika su bili Džered Kaningem i Danilo Bartel sa 17  odnosno 15 poena. U ekipi domaćina najbolji su bili Bogdan Radosavljević i Luk Sikma koji su upisali 14 i 13 poena.

Treća utakmica finalne serije je na programu u nedelju 10. juna u Minhenu od 18:30 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA