Milenko Topić surovo iskren posle drame protiv FMP-a: To je košarka, nekada pobediš i kada si gori

Trener Zvezde priznao je da je njegov tim imao sreće u 1. utakmici finala plej-ofa

  • 0

Trener Zvezde Milenko Topić priznao je da je njegov tim bio lošiji od FMP-a u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa KLS, u kojoj je trojkom Džejmsa Feldina i promašajem zicera Stefana Pota na drugoj strani aktuelni šampion "odbranio domaći teren".

- Nismo ušli u utakmicu kako znamo i kako smo ulazili u prošlim mečevima. Imali smo manje energije i koncentracije i to je rezulttovalo time da jurimo rezultat, tražimo igru i petorku tokom čitave utakmice - rekao je Topić, koji je istakao da nisu potcenili FMP.

- Nismo zaustavili njihov skok, imali su bolji šut za tri... Ne verujem da smo ih potcenili, znamo mnogo o njima. Dešava se da tako odigramo i posle dobre pripreme.

Topić je rekao i da je Zvezda imala sreće, ali da je to košarka, i da nekada pobedi i lošiji akter utakmice.

- Nama se posrećilo, ali to je košarka, nekada i gori pobedi. Naši penali su bili katastrofalni, selekcija šuta je bila loša. Ponovo se javila nervoza sa kojom smo mislili da smo završili. Čestitam igračima jer su istrajali. Videćemo kako će se stvari odvijati dalje - zaključio je Topić.

VIDEO: Zvezda predstavila prvo pojačanje za novu sezonu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA