Promašili smo pojačanja, žalimo za Evroligom: Topić otvorio dušu posle osvojene titule!

Zvezda je osvojila četvrtu titulu prvaka države u nizu

  • 4

Trener košarkaša Crvene zvezde Milenko Topić, posle osvojene titule šampiona Srbije, rekao je da trenutno ne zna da li će ostati na toj funkciji u novoj sezoni.

>>>Crvena zvezda vezala četvrtu titulu šampiona Srbije! (FOTO)

Topić je u debitanskoj sezoni kao samostalni trener, odmah pošto je nasledio Dušana Alimpijevića, nanizao sve pobede u Superligi i u finalnoj seriji FMP iz Železnika sa 3:0.

- Volim Zvezdu i biću uz nju, da li na klupi ili tribinama. Ne znam kakva mi je sudbina, izanaliziraćemo sve. Na raspolaganju stojim klubu - rekao je Topić na konferenciji za medije u dvorani "Aleksandar Nikolić" posle pobede 97:88.

Ročesti je vodio svoj tim do titule; Foto: MN Press

Topić, koji je i kao igrač osvojio titulu sa crveno-belima, priznao je da je sezona neuspešna zbog izostanka trofeja u ABA ligi.

- Žalimo za ABA ligom, još uvek nismo preboleli poraz u finalu. Trofej šampiona Srbije donosi nam slavlje i radost, ali nećemo igrati Evroligu i cilj nije ispunjen -  naveo je Topić, dodavši da mu prijaju skandiranja njegovog imena sa tribina.

Topić je, takođe, priznao da je bilo promašaja sa pojačanjima i da je to pre svega rezultat finansija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    12. jun 2018 | 00:24

    A zbog čega je došlo do loše finansijake situacije? Da nije opet zbog razno raznih tipusa koji su dovođeni u poalwdnjih par godina kao na traci. Nisu promašaji bili samo u ovoj sezoni. Ono što je do ove sezone bilo odlično to su korekcije promašaja ali to je očigledno preskupo koštalo. Zar nije bolje zaposliti nekoga ko će malo više da pogađa pojačanja iz prve, kao i da bolje procenjuje ko od Zvezdinih juniora po talentu zaslužuje da bude forsiran i mesto u seniorakoj ekipi?

  • Bond

    13. jun 2018 | 13:54

    Promasaj je samo Davidovac, delimicno Enis. Ta ista Zvezda je dobila dosta evroligasa sa tim istim igracima. Ekipa odlicna i vise od toga, trener je zakazao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA