Otišao je Lebron, sad je konačno glavni: Lav dobio ugovor iz snova u Klivlendu

Dočekao je krilni centar Kavsa svojih "pet minuta" u Ohaju

  • 1

Nema Irvinga, otišao je i Lebron Džejms, pa nije bilo mnogo dileme ko će biti novi glavni igrač Klivlenda u godinama koje dolaze.

Kevin Lav (29) će konačno izaći iz senke jedne od pomenutih zvezda ekipe prethodnih godina, logično jer ove dvojice više nema u klubu, što je ostavilo prostora bivšem igraču Minesote da zacementira svoju poziciju i dobije ugovor za kojim mnogi žude.

>>> Niko kao veliki Novicki, ispisao je novu stranicu istorije NBA lige!

Lav je prihvatio novi četvorogodišnji ugovor vredan 120 miliona dolara, prenose američki mediji, što mu, uključujući godinu koja mu je ostala iz prethodnog ugovora, ukupno donosi 145 miliona "zelembaća".

Klivlend oko Lava gradi ekipu koja je minule sezone igrala četvrto uzastopno NBA finale, i treći put izgubila od Golden Stejt Voriorsa.

Ovo leto, sem odlaska Džejmsa, nije donelo mnogo tumbanja u ekipi, nukleus tima od prethodne sezone je ostao, pa će Klivlend sa proverenim snagama krenuti u nove izazove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NA NOVOJ ADRESI

    24. jul 2018 | 20:49

    Kako igra,ne bih volio ni kod dusmana(ZVEZDA)da dodje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA