≫ 

Partizan dobio novog trenera fizičke pripreme, radio je sa Divcem, Bodirogom, Rebračom...

Iskusni trener za psihofizičku pripremu igrača pridružio se crno-belima.

  • 0

O psihofizičkoj spremi košarkaša Partizana, od danas brine Sead Krdžalić. Iskusni trener, koji je tokom svoje karijere radio u reprezentaciji Jugoslavije od 1996. do 2000. kao i u Borovici, FMP-u, Benetonu i Panatinaikosu, odnosno individualno sa velikim brojem košarkaških asova, novi je član stručnog štaba crno-belih.

>>> Ubacio je 300 šuteva i trener je rekao dosta! Pogledao ga je "Izvini, brojim samo one koje ne DOTAKNU obruč" i nastavio da šutira! (VIDEO)

Kroz individualan rad, Sead Krdžalić je vodio računa o spremi igrača poput Danilovića, Divca, Nesterovića, Rebrače, Savića, Nikole Vučevića i mnogih drugih.

Pre trenerske karijere, Krdžalić je kao aktivni sportista 13 godina bio član atletskog kluba Partizan, a i dalje je vlasnik državnog rekorda u bacanju koplja (83,34m) koji je postavio 1987. u Beogradu. Uz brojne nastupe na svetskim i evropskim prvenstvima, Krdžalić je dva puta učetvovao na Olimpijskim igrama, u Los Anđelesu 1984. i Seulu 1988. gde je izborio plasman u finale.

Sead Krdžalić daje instrukcije Dejanu Bodirogi u vezi vežbe sa tegom, a sve posmatra Saša Đorđević Foto: MN/Press

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA