≫ 

Sad se čeka samo Janković: Baron i Perperoglu prošli preglede, u ponedeljak testiranja!

Crveno-beli hvataju zalet za novu sezonu!

  • 12

Velika pojačanja KK Crvena zvezda Bili Baron i Stratos Perperoglu obavili su detaljna testiranja pred početak angažmana, a renovirani tim se po prvi put okuplja u ponedeljak kada su takođe zakazana kompletna testiranja, a potom sledi početak priprema za sezonu 2018/2019.

- Pomalo iscrpljeni od dugih putovanja, ali i vidno uzbuđeni i raspoloženi, Bili Baron i Stratos Perperoglu su došli da obave detaljna testiranja, baš kao i Majk Cirbes i Majkl Odžo, Beron i Perperoglu su trčali pod opterećenjem i izvršili sva neophodna merenja i testiranja koja su pokazala da se nalaze u zavidnoj formi - navodi klub.

Beron rešen da opravda očekivanja Foto: KK Crvena zvezda

Baron je sve to odlično podneo što je prilično zapanjujuće jer se njegovo putovanje sa severnoameričkog kontinenta u Beograd neplanirano odužilo na oko 40 sati. Američki bek nije previše pridavao značaja tome, već je kratko rekao: Bilo je veoma neprijatno, ali to ostavljam iza sebe. Vreme je da stvaramo lepše uspomene.

KK Crvena zvezda u ponedeljak započinje pripreme za sezonu 2018/2019, trener Milan Tomić obaviće prvu prozivku, a očekuje se da u toku naredne nedelje doputuju i poslednja dva pojačanja Džo Regland i Muhamed Faje.

Takođe, očekuje se dolazak i Stefana Jankovića, koji je prošle godine potpisao trogodišnji ugovor, ali su sve glasnije priče o odlasku, naročito pošto se Partizan zainteresovao da ga dovede.

VIDEO: Perperoglu stigao u Srbiju, a ovo su mu očekivanja od Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NA NOVOJ ADRESI

    12. avgust 2018 | 14:35

    Ne daju Jankovicu da ode u (instituciju) vec ga guraju da igra u Fmp e. TRAGI-KOMICNO STO BI REKAO TEGI.

  • Zrenjanin

    12. avgust 2018 | 21:24

    Da je srece da nikad nisi ni dolazio...

  • nscz

    12. avgust 2018 | 17:42

    Grobari di vam je Jankovic?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA