Zvezda pokrenula disciplinski postupak protiv Jankovića, jer se nije pojavio na prozivci!

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak odradili medicinska testiranja

  • 21

Crveno-beli će u Beogradu gde imaju sve potrebne uslove, obaviti celokupne pripreme, do početka odigravanja serije prijateljskih utakmica.

Na prvoj prozivci novog trenera Milana Tomića, našli su se:

Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Baron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić.

>>> Jankovićev potez na Instagramu razbesneo Delije: Obrisao je informaciju da je igrač Zvezde!

- Priključivanje Muhameda Fajea i Džoa Reglanda dogovoreno je za sredinu nedelje, kada će biti obavljeni neophodni medicinski pregledi i testiranja. Igrač Nikola Jovanović u dogovoru sa klubom i njegovom agencijom, a u cilju obezbeđenja što veće minutaže, biće ustupljen u sezoni 2018-2019 italijanskom košarkaškom klubu Trento" a nakon toga se vraća u Crvenu zvezdu.

Stefan Janković, koji ima važeći ugovor sa klubom, nije se pojavio na prozivci i u skladu sa normativnim aktima kluba i ugovorom, sportski direktor kluba je pokrenuo disciplinski postupak.

Foto: kkcrvenazvezda.rs

Stručni štab KK Crvena zvezda mts ove godine činiće Milan Tomić (prvi trener), Andrija Gavrilović, Milenko Topić i Saša Kosović (pomoćnici), Aleksandar Lukman (kondicioni trener), Nebojša Ilić (sportski direktor i menadžer prvog tima) i doktori Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić. - navodi se u saopštenju Zvezde.

Ekipa će tokom ponedeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani ekipa će obaviti u sredu.

(Telegraf.rs/kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Show

    13. avgust 2018 | 12:59

    Koliko je smesan i nezahvalan ovaj Jankovic !!!! Nikako ga ne prodavati vec do kraja ugovora tribine!!!! Draze mi je da znam da ce 2 sezone da provede na tribini nego 300000e obestecenje!!!!

  • Kk idea Zagreb

    13. avgust 2018 | 12:39

    Casovi ljubavi 🤣😂🤣😂

  • NekoKo

    13. avgust 2018 | 13:40

    Ovaj definitivno neće nikoga usrećiti iz razloga što je loš košarkaš. Uz to šta god bilo, ovako se ne ponaša profesionalac. Treba ga prebaciti u FMP po svaku cenu, a garantovano ni tu ne bi bio najbolji igrač.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA