≫ 

Oteo loptu sudiji, napucao je u publiku, mahao srednjakom: Amerikanac izludeo protivničke navijače - i nije mu prvi put (VIDEO)

Terel Stoglin zanimljiva je pojava u svetu košarke, ovo je njegov poslednji akt ludila

  • 0

Ekipa Trotamundas ostala je bez finala venecuelanske lige, izgubila je plej-of seriju, što je najteže palo Amerikancu iz njenih redova Terelu Stoglinu. U završnici meča, kada je poraz njegovog tima bio neminovan, prilikom jednog prekida oteo je loptu sudiji iz ruku i napucao je na tribinu sa protivničkim navijačima.

Nije morao da čeka sudiju da mu pokaže isključujuću grešku, pa je sam krenuo ka svlačionici.

Usput je demonstrativno skinuo dres, bacio ga o parket, a onda učinio i ono najbepsrizornije - visoko je digao srednji prst i njime mahao ka pristalicama protivničkog tima.

U saopštenju datom posle meča, Terelov klub se izvinio zbog ružnog gesta svog igrača, osudio postupak Amerikanca kome ovo inače nije prvi put da upada u probleme na terenu: u Libanu je pre tri godine bio akter masovne tuče na parketu sa navijačima protivničke ekipe.

Njegova košarkaška biografija krajnje je zanimljiva, pored Libana i Venecuele igrao je i u Kataru i Bahreinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA