≫ 

Panatinaikos i Bartomeu "zakopali ratne sekire" i spremaju neviđeni spektakl na legendarnom stadionu!

Potpuni obrt u odnosima Evroliga - Janakopulos

  • 1

Kontroverzni vlasnik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos, koji je nedavno popravio odnose sa Evroligom, planira da uveliča 20 godina od osnovanja tog takmičenja tako što će u atini organizovati spektakularni Fajnal for.

>>> Tomić: Sramota je šta smo radili pred 4.000 zvezdaša, ovo je najružnija utakmica koju sam gledao! (VIDEO)

Naime, poseta predsednika Evrolige Đordija Bartomeua Atini u okviru turnira "Pavlos Janakopulos", poslužila je da se izglade, skoro potpuno narušeni, odnosi sa Panatinaikosom, ali i da se razviju nove ideje za dobrobit celokupnog takmičenja.

Ovo je za grčke medije potvrdio i vlasnik trofejnog grčkog kluba koji je istakao da je vrlo verovatno da se pobednik Evrolige 2020. godine sazna upravo u Atini.

- To je nešto o čemu je bilo reči i što Evroliga podržava kao ideju. Verujem da neće biti održava u čuvenoj OAKA areni, već na nekom drugom mestu. Ne mogu da kažem ništa više od toga. Postoji ideja da uradimo nešto zaista posebno kako bismo obeležili 20 godina Evrolige kakvu danas poznajemo - rekao je Janakopulos.

Janakopulos želi da se Fajnal for igra baš u Atini; Foto: Profimedia/Corbis

Sa druge strane i  Bartomeu je istakao da sukob dve strane pripada prošlosti i potvrdio reči Janakopulosa.

- Sukob Panatinaikosa i Evroliga pripada prošlosti. Takođe, Atina je moguće mesto na kojem će se održati F4 Evrolige, naročito jer se to nije dogodilo još od 2007. godine. Želimo da vratimo F4 u Grčku, a videćemo kada će se to desiti - istakao je Bartomeu

Ipak, ono što najviše privlači pažnju jeste saznanje SDNA.gr da bi utakmice mogle da se igraju na otvorenom Panatenaik stadionu na kojem su održane prve moderne Olimpijske igre 1986. godine i koji trenutno može da primi oko 45.000 ljudi.

VIDEO: Željko Obradović o sezoni Fenerbahčea i fajnal-foru u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    29. septembar 2018 | 11:42

    Да ли су "ратне секире уакопале"и онолике фракције комшилука, па они сви колико их има и управа,па...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA