≫ 

Lebrone, moraćeš da pričekaš na 1. pobedu u Lejkersima! Džejms nastavio najcrnji niz u karijeri (VIDEO)

Ništa od startnog trijumfa

  • 0

Lebronu Džejmsu nije uspelo da trijumfalno startuje u Los Anđeles Lejkersima, nadigrali su ga momci iz Portlanda sa 128:119.

Teško da se može pobediti kada se prva trojka postigne posle 15 promašaja u nizu, a Lejkersi su prvu ubacili tek pred kraj 3. deonice.

Tim iz Los Anđelesa je čak vodio u prvoj deonici, to je ispustio u drugoj, a potpuna napetost viđena je pri 101:100 za Blejzerse.

Najatraktivniji potez na meču Foto: Tanjug/AP

Ipak, onda je Portland sa dve vezane trojke najavio trijumfalni epilog, prednost je u finišu išla i do +13, što je obeshrabrilo Lebrona, koji sada ima 0-4 kada su u pitanju prvi mečevi za jednu NBA ekipu, a branio je boje Majamija i Klivlenda u dva navrata.

Džejms je meč završio sa 26 poena, 12 skokova i šest asistencija za 37 minuta, Hart je dodao 20 poena, Ingram 16. U Portlandu, Lilard je bio lider sa 28 poena, Mekolum je dodao 21, Stauskas 24, Nurkić 16 uz devet skokova.

Posle ovog meča, Lejkerse čeka domaći meč protiv Hjustona, Portland čeka Sparse, a u prethodnim duelima, Filadelfija je bila bolja od Bulsa sa 127:108, Majami je preživeo dramu sa Vizardsima sa 113:112.

Embid je Filadelfiju vodio do trijumfa sa 30 poena i 12 skokova, Dario Šarić je dodao 13 poena i 10 skokova, Kovingston je ubacio 20 poena.

Za tesnu pobedu Majamija, pobrinuo se Džoš Ričardson sa 28 poena, Goran Dragić je imao po osam poena i asistencija uz šest skokova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA