≫ 

Partizan doveo NBA pojačanje: Braun potpisao, stiže u Beograd! (VIDEO)

Crno-beli se pojačavaju za nastavak sezone

  • 15

Posle dolaska biveg košarkaša Zvezde Stefana Jankovića, u Partizan stiže i američki košarkaš Entoni Braun koji je dogovorio sve uslove sa crno-belima.

Tu informaciju je potvrdio i predsednik kluba Ostoja Mijailović na svom twiteru.

Tokom karijere, Braun je izabran kao 34. pik od strane Los Anđeles Lejkersa i u svojoj ruki sezoni ubeležio je nekoliko nastupa za JezTeraše, u vreme kada je Kobi Brajant igrao sovju poslednju sezonu, da bi preko popularne "Dži" lige ubeležio nastupe za Nju Orleans Pelikanse, Orlando Medžik i Minesotu Timbervulfse.

Ako želi u TOP 16 Evrokupa, Partizan bi večeras morao da savlada Asvel, a kvota da će se to desiti je 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Partizan - Asvel.

Čeka nas još jedan srpski derbi u NBA ligi. Kvota na Denver Nikole Jokića protiv Sakramenta Bogdanovića i Bjelice je 1,22, dok pobeda Kingsa plaća čak 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Denver - Sakramento.

Ukupno u NBA, na 41 odigranom meču, bio je 11 puta starter, a ubeležio je učinak od 3,9 poena za nešto više od 18 minuta po meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rew

    23. oktobar 2018 | 13:44

    Welcome!!!

  • Brakus

    23. oktobar 2018 | 13:41

    Jel i ovaj voli partizan i dolazi za stipendiju

  • Nusknvp

    23. oktobar 2018 | 13:22

    Jos da vrate Vujosevica, pa da se nadamo necemu. Dzaba potencialna pojacanja, kad nema ko da ih dovede u red. Dule kralj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA