Zvezda dovela košarkaša Partizana!

Karapandžić crno-beli dres zamenio crveno-belim

  • 13

Mladi reprezentativac Srbije i dojučeršanji plejmejker Partizana, Stevan Karapandžić, novi je član KK Crvena zvezda!

Doskorašnji bek Partizana za koji je nastupao od 2016.godine, rođen je 1.avgusta 2001. godine u Kraljevu, a prve košarkaške korake napravio je u lokalnom klubu „Plej".

Kao jedan od najtalentovanijih igrača na bekovskoj poziciji u tom starosnom uzrastu, privukao je pažnju mnogih klubova, da bi se nakon dvogodišnje epizode u KK Partizan NIS, odlučio za novi korak u svojoj karijeri, i prelazak među crveno-bele.

Od prošle sezone nastupa za juniore, a tokom aprila 2018.godine kao igrač Partizana, bio je proglašen za MVP-ja međunarodnog turnira u Đironi.

Karapandžić je visok 189 centimetara i težak 80 kilograma, a tokom leta 2017.godine bio je član kadetske selekcije Srbije koja je u Crnoj Gori osvojila bronzanu medalju na EP i najbolji dodavač na prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    25. oktobar 2018 | 20:28

    Decko ako si tako odlucio sa srecom u FMP dva mlad si kad tad shvatices.Grobari nisu ganci a nemamo ni Covica puno uspeha u tvom klubu.

  • Brada

    25. oktobar 2018 | 20:25

    E moj sine, zar te slucaj Rakicevic, Simanic, Jankovic i mnogi drugi nije nista naucilo, oni jedu talente, sazvacu ih i ispljunu pre nego sto i kroce u pravi svet kosarke...

  • hogar

    25. oktobar 2018 | 21:17

    Osveta Čokija zbog Jankovića!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA