≫ 

Jokić je pile koje ću pojesti, Divac je bio odvratan: Šekil O'Nil "zaratio" sa Džokerom, pa "raspalio" po legendarnom Srbinu! (VIDEO)

Gomila smeha i pohvala na račun Nikole Jokića od strane NBA legendi pratila je derbi večeri najjače lige sveta

  • 9

Košarkaši Lejkersa pobedili su Denver Nagetse sa 121:114 u NBA derbiju večeri koji se igrao u Stejpls Centru, a meču je prethodilo šaljivo prepucavanje Nikole Jokića i legendarnog Šakila O'Nila, koji se tokom meča koji je komentarisao, prisetio i Vlade Divca.

Pravi šou, u nekoliko navrata, napravili Šekil i mladi Somborac, i to, doskočicama i "prozivkama" u kojima se i direktor Sakramenta i legenda srpske Košarke Divac nije proveo baš najbolje.

Pre samog meča, Nikola je u jednom od intervjua "pripretio" O'Nilu, na pitanje novinarke o tome, kako bi izgledao njegov duel sa legendom NBA.

- Ne možeš me čuvati....- rekao je Nikola i nastavio:

On je bio toliko dominantan. Najdominantniji koji je ikada postojao. Prava zver. Ali,....ne može me sačuvati - šaljivo je objasnio Jokić i potom nastavio o tome koliko zapravo ceni što ga Šek i Čarls Barkli toliko hvale i  objasnio koliko je to zapravo "kul".

Usledio je ekspresan odgovor nekadašnjeg asa Lejkersa, koji je u popularnoj emisiji na licu mesta prvo nahvalio Jokića, a zatim i demonstrirao na koji način bi ga sačuvao i napao.

- Bez obzira odakle dolazi, , on je samo pile koje bih pojeo - nasmejao se, i potom uozbiljio:

- On igra vrlo agresivno, ima unutrašnju igru, ali i šut sa distance i na sve to, on odlično dodaje loptu. Nije uplašen, ulazi u duele bez straha. Igra vrlo pametno.

- Pokazaću ti kako bih ga napao. On ima dugačke ruke. Prvo bih ga "ćušnuo" ispod reketa, a ako bi me sačuvao, ćušnuo bih ga nekoliko puta, pa okrenuo - objasnio je čuveni Šek.

Ipak, ono glavno usledilo je tokom meča u Stejpls Centru. Šek u ulozi komentatora i stručnog konsultanta, upoređivao je Jokića sa legendama lige, ali je na pitanje novinara, da li ga Srbin podseća na Divca, odgovorio:

- Ne, nikako. Divac je bio odvratan - ispalio je, kao iz topa, Šek, koji je vodio neverovatne duele sa Divem u vreme rivalstva Lejkersa i Sakramenta.

Naravno, svi su ovo shvatili kao veliku šalu jer su dvojica košarkaša svojevremeno važila za najdominantnije centre u NBA, a poznato je da je i Divca bio glas da je jedan od retkih koji može da zaustavi gorostasnog Amerikanca.

Panatinaikos je u seriji, daje mnogo poena, a večeras mu u goste stiže Žalgiris. Kvota da će Grci slaviti s više od 6,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Panatinaikos - Žalgiris.

Posle nekoliko godina Partizan se vraća u Arenu i to protiv najslabijeg tima u ABA ligi Zadra. Vreme je da se prekine serija poraza, a kvota da će crno-beli pobediti s više od 10,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zadar.

Kingsi s Bogdanovićem i Bjelicom počeli su sezonu bolje od očekivanog, a kvota da će večeras slaviti protiv Vašingtona je 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sakramento - Vašington.

VIDEO: Nisam jeo burek dva meseca: Jokić nasmejao novinare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • draleRS

    26. oktobar 2018 | 09:43

    otkud to da je divac uz seka bio najdominantiji centar,jednom igrao na all smar mecu zbog povrede alonzo moninga i tima dankana pa upao kao rezerva,nikad nije osvojio prsten,ovo nema veze sa stvarnoscu

  • Peša

    26. oktobar 2018 | 10:54

    Mi smo napravili mit o vladu divcu, nikad nijesam pogledao utakmicu de je on pravio prednost i dominirao . Imam 58 g. I iz kosarke sam,ceo vek leba jedem kao trener !

  • CG

    26. oktobar 2018 | 12:49

    Sjecam se Divca, odlican igrac. Jeste nas u propastioprotiv SSSR kad smo za manje od minuta do kraja ispustili prednost od 8-9 razlike. Bio je mlad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA