≫ 

"Beli mag" uništio Čarobnjake: Partija karijere Nemanje Bjelice u Sakramentu! (VIDEO)

Srpski krilni centar bio je najefikasniji u svojim redovima uz dabl-dabl učinak

  • 2

Nemanja Bjelica odigrao je najbolju partiju u dresu Sakramento Kingsa u pobedi njegove ekipe nad Vašington Vizardsima od 116:112. Bio je najzaslužniji za trijumf ekipe iz Kalifornije sa 26 poena, 12 skokova, uz sjajan šut iz igre (9 od 16 ukupno, 6 od 10 za tri poena).

Bio je nezaustavljiv i punio je koš Vašingona iz svih pozicija, a naročito šutevima za tri poena, ali je bio nerešiva enigma i za igrače gostiju čim bi se spstio pod koš.

Imao je i nekoliko odličnih asistencija, a odličan je bio i u odbrani. Takođe, postigao je ključne poene sa linije penala na kraju meča u penal završnici.

Sakramento je došao do skora 3:3 posle prvih 6 mečeva, i to bez Bogdana Bogdanovića, koji se i dalje oporavlja od operacije kolena. Ali, Nemanja Bjelica je preuzeo ulogu lidera u njegovom odsustvu.

Pored srpskog krilnog centra, u redovima Kingsa istakli su se Badi Hild sa 22, De'Aron Foks sa 18 poena i 9 asistencija, kao i Vili Kouli-Stein sa 17 poena i 11 asistencija.

Kod Vašingtona se istakao Džon Vol sa 26 poena, Keli Ubr je dodao 22, a Bredli bil 21 poen.

Miloš Teodosić se vratio na teren i zabeležio je solidnu partiju u pobedi Klipersa nad Hjustonom sa 8 poena, 7 skokova i 5 asistencija.

Teo je na parketu proveo 17 minuta i maksimalno ih je iskoristio sa +19 indeksom za to vreme. Nije "trošio" mnogo lopti, imao je samo jedan promašaj iz igre (3 od 4 ukupno, 2 od 3 za tri poena), a vrhunski je razigravao saigrače kojima je ostavljao otvorene šuteve za tri ili zicere pod košem.

Boban Marjanović je za 4 minuta na parketu postigao 3 poena i imao tri skoka i jednu ukradenu loptu. Istakao se jednim snažnim zakucavanjem, kada je "razgrnuo" odbranu Hjustona, a zatim i pogledom "streljao" svog čuvara.

Da li je vreme da proradi Jokanovićev i Mitrovićev Fulam? Danas im u goste stiže Bornmut, a kvota na keca je 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Fulam - Bornmut.

Nikako Partizan da uhvati pravi ritam u Superligi. Danas mu u goste stiže Napredak koji je često znao da ga namuči. Kvota na trijumf crno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,97. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Napredak.

Zvezda je na gostovanju Breši ispustila pobedu, a danas ide u goste FMP-u protiv koga ima 20 pobeda zaredom. Kvota da će slaviti sa više od 12,5 poena razlike je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za FMP - Crvena zvezda.

Rezultati:

Šarlot - Čikago 135:106

Njujork - Golden Stejt 100:128

Toronto - Dalas 116:107

Hjuston - LA Klipers 113:133

Minesota - Milvoki 95:125

Nju Orleans - Bruklin 117:115

Sakramento - Vašington 116:112

VIDEO: Nemanja Bjelica otkrio zašto nije odbio da bude deo reprezentacije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZoGa

    27. oktobar 2018 | 12:08

    Dobro je pa je otisao iz minesote, tamo mu vigins i zek le vin a kasnije samo vigins nisu dali da igra, samo na isteku napada su mu dodavali loptu tako da on promasi sut i dosta su ga unazadili, ali viginsu se sad to vraca, ako batler ostane u timu od viginsa nece nista biti, propasce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA