≫ 

Sezona iz snova: Bulut i ekipa osvojili Svetski tur nestvarnim nizom pobeda od 32-0! (VIDEO)

Sjajan niz najbolje svetske ekipe

  • 4

Basketaši Novog Sada osvojili su Svetski tur u Pekingu i stavili tačku na istorijsku sezonu, u kojoj su osvojili sve što se moglo osvojiti!

Novosađani nastupili u sastavu Dušan Bulut, Tamaš Ivošev, Dejan Majstorović i Marko Savić, i to posle spektakularnog niza od čak 27 pobeda, uz pet osvojenih mastersa, svetsku i evropsku titulu sa reprezentacijom Srbije.

U Pekingu na završnom turniru, Bulut je prvo proglašen za MVP-ja sezone, a zatim su u grupi ostvarene pobede nad Humpolecom sa 21:11 i Ljubljanom sa 19:14.

U četvrtfinalu, Piran je pao sa 15:11, u polufinalu je Zemun poražen sa 21:13, pa je na red došlo finale sa borbenom Rigom iz Letonije, koja je pala sa 20:18.

 
 
 
View this post on Instagram
🇬🇧️ Undefeated! 32-0 🇷🇸️ Neporaženi! 32-0 • #champion #undefeated #mvp #3x3wtA post shared by Dušan Domović-Bulut (@dusan.bulut) on

 
 
 
View this post on Instagram
Novi Sad Al Wahda - Champion of @fiba3x3 World Tour Final 2018 😎 And ended the season with 32-0 😎 @redbull @redbullrs @alwahda_sgA post shared by Dejan Majstorovic (@dejan.majstorovic8) on

VIDEO - Bulut za Telegraf o novoj sezoni, Olimpijskim igrama i rivalstvima u basketu

Izvukao se Čelsi protiv Junajteda, i sada ide na nimalo jednostavno gostovanje Barnliju. Kvota na dvojku je 1,35, a na duplu šansu 1X 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Čelsi.

Kristal Palas Luke Milivojevića teško se snalazi u ulozi favorita, ali kad je autsajder, tad je najopasniji. U goste mu stiže sjajni Arsenal, dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,02. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Arsenal.

Da li će Junajted protiv Evertona nadoknaditi propušteno protiv Čelsija. Kvota na dugo čekani trijumf Đavola u Premijer ligi je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Everton.

Luka Jović ima priliku da nastavi golgetersku žetvu u Bundesligi na gostovanju Nirnbergu. Kvota na slavlje Ajntrahta je 2,25! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nirnberg - Ajntraht.

Karlo Anćeloti s Napolijem čeka „svoju“ Romu. Napolitanci su u LŠ nadigrali PSŽ u Parizu, a sada je kvota na njih 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Napoli - Roma.

Real je neprepoznatljiv, gubi bodove gde stigne, i u najgorem trenutku gostuje na Nou Kampu. Kvota na Barsu je 2,05, na duplu šansu X2 1,77, a na GG3+ 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Barselona - Real Madrid.

Ko će stati na put PSŽ-u? Možda Marselj na svom Velodromu? Kvota na keca je čak 6,00, a na dvojku 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Marselj - PSŽ.

Posle Enfilda - Šabac. Trener Zvezde Milojević sigurno će promešati karte u odnosu na tim iz Liverpula, ali šampion je veliki favorit s kvotom 1,23. Ako mislite da je težak poraz u Engleskoj ostavio traga na crveno-bele, tu je dupla šansa 1X s kvotom 3,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za Mačva - Zvezda.

Derbi ABA lige igra se u Zagrebu, gde Cedevita s novim trenerom čeka evroligaša Budućnost. Kvota na keca je 1,90, a na dvojku 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Cedevita - Budućnost.

VIDEO: Bulut za Telegraf o novoj sezoni, Olimpijskim igrama i rivalstvima u basketu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA