≫ 

Trener Zvezde jasan: Privilegija je da se ovo doživi od navijača, već sam rekao šta mislim o osvajanju Evrokupa!

Milan Tomić analizirao trijumf crveno-belih protiv Galatasaraja

  • 0

Uzdržano, kao i uvek, trener Crvene zvezde Milan Tomić govorio je na konferenciji za medije posle pobede njegovog tima protiv Galatasaraja.

Crveno-beli su bili i više nego dominantni u okviru 5. kola grupe A Evrokupa, a konačna razlika je iznosila +30.

Uprkos toj visokoj pobedi, Tomić je apostrofirao da postoje i neke greške.

- Ja ne mogu da poredim utakmice, sad da kažem da li je najbolja ili nije. Mi posle svake utakmice gledamo svoje greške, a gledaćemo i posle ove utakmice. Bitni su detalji, mora da se radi na detaljima, čak i posle 30 razlike treba da gledamo svoje greške, ne treba nikada da se opuštamo i da budemo sigurni ako hoćemo da idemo na trofeje. Sada nam dolazi Cedevita. Treba da budemo u fokusu, kažem igračima da svaki dan treba da budu u fokusu i da rade - rekao je Tomić i dodao:

- Kontrolisali smo ritam ove utakmice, što pokazuje statistika. Olakšali smo sebi meč, pobedili smo 30 razlike, ali pobedili smo 30 razlike protiv dobrog tima. Čestitam igračima, koji su bili u fokusu svih 40 minuta i to tražim svakodnevno od njih.

Detalj sa meča Crvena zvezda - Galatasaraj Foto: MN Press

Pohvalio je trener crveno-belih i navijače.

- Ovo je privilegija da doživiš, šesti igrač, od početka sezone. Ja se stvarno zahvaljujem publici na podršci - rekao je Tomić.

Upitan da li sada želi da kaže kakve su ambicije kluba u Evrokupu, Tomić je rekao:

- Mislim da sam odgovorio na to pitanje jedno 10 puta. Valjda je dovoljno da vam odgovorim 10 puta? Svi znate moj odgovor: idemo meč po meč i da radimo i da napredujemo u isto vreme.

Delije sa otetim zastavama navijača Galatasaraja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA